Son kullanma tarihi geçmiş 6 ton peynir ele geçirildi

Aksaray'da kaçak peynir üretilen bir imalathaneye yapılan operasyonda, son kullanma tarihi geçmiş 6 ton 226 kilo tulum peyniri, 1750 kilo bitkisel yağ, 1625 kilo nişasta ve 5 hayvan derisi ele geçirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.02.2022 16:44 GÜNCELLEME 17.02.2022 16:45 GÜNCEL
Son kullanma tarihi geçmiş 6 ton peynir ele geçirildi
Son kullanma tarihi geçmiş 6 ton peynir ele geçirildi

Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Taşpınar beldesinde A.B.'ye ait imalathaneye operasyon düzenledi.

Merdiven altı imalathanede, çuval ve bidonlar içerisinde son kullanma tarihi geçmiş 6 ton 226 kilo tulum peyniri, 1750 kilo bitkisel yağ, 1625 kilo nişasta ve 5 hayvan derisi ele geçirildi.

Baskın anında işyerinde bulunan A.B., 'bozulmuş veya değiştirilmiş gıda veya ilaçların ticareti' suçundan gözaltına alındı, ele geçirilen ürünler ise imha edildi.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir taraf ürün yok ondan fiyatlar artiyor . öbür taraftan depolarda mal istif bekleyenler.fiyatlar artsin diye feryat figan ediyorlar. Bunların mallarini niye imha ediyorlar anlamış değilim.okadar ihtiyaç duyulan yerler varki gonder oralara bir ise yarasin .yada kapisina bas muhru depoda curusun.anlamayana anlatacaksın.
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    o tarihi geçmiş peynirleri fırınlarda eritip ,içine aramolar katarak tekrar pazar,isporta tezgahı,kenar mahalle bakkalları gibi yerlerde peynir haline getirip piyasaya sürüyorlar tekrar.
    Cevapla
  • abidin 2 yıl önce Şikayet Et
    peyniri küflü yeyince çok kuvvetli anti oksidandır adamlar topluma ilaç yapmışlar daha ne istiyorsunuz
    Cevapla
  • bırak gitsin 2 yıl önce Şikayet Et
    salı pazarina git her tarafta satıyorlar adamın imalathanesini niye kapıtiyorsuz hemşerim bir tr klasiği
    Cevapla
  • Asil 2 yıl önce Şikayet Et
    Lafa gelince uretemiyoruz. Bu zihniyette insanlar olduğu sürece bu ülke kalkınmaz .Rabbim ıslah etsin.Bunlarin vicdani merhameti kalmamış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR