CHP'li yönetim efsane İETT otobüsü “500T”yi de yolda bıraktı

CHP'li yönetimden muzdarip İETT'deki son kazalara efsane 500T otobüsü de eklendi. İstanbullular tarafından üzerinde güneş batmayan otobüs olarak adlandırılan 500T İETT otobüsü Kartal’da motor arızası sebebiyle yolda kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.02.2022 11:49 GÜNCELLEME 18.02.2022 14:11 GÜNCEL
CHP'li yönetim efsane İETT otobüsü “500T”yi de yolda bıraktı
CHP'li yönetim efsane İETT otobüsü “500T”yi de yolda bıraktı

İşe ve okullarına gitmek isteyen vatandaşlar mağdur olurken, İETT şoförünün ise otobüsü tamir etmeye çalışması dikkat çekti. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Üzerinde güneş batmayan İETT otobüsü “500T” yolda kaldı

Otobüs arızası dün saat 08.30 sıralarında Kartal’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tuzla-Cevizlibağ arasında çalışan 34 KN 7855 plakalı 500T otobüsü, Kartal’da D-100 kara yolunda seyir halindeyken motor arızası nedeniyle yolda kaldı. Arazına nedeniyle İETT şoförü, soğuk havada yolcuları indirmek zorunda kaldı. Ardından İETT sürücüsü, otobüsü tamir etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Durakta bekleyen yolcular bir sonraki sefer otobüsüne binerek yolculuklarına devam etti. Öte yandan İETT otobüsünün arıza yaparak yolda kalmasıyla trafikte kuyruklar oluştu.

YOLDA KALAN OTOBÜS KAMERADA

Arızalanan otobüs vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde vatandaşların otobüsten inip bekledikleri İETT şoförünün ise arızalanan otobüsü tamir etmeye çalıştığı görüldü.

İBB'ye bağlı İETT durağındaki elektrik kaçağı can aldı!İBB'ye bağlı İETT durağındaki elektrik kaçağı can aldı!

İBB'den pes dedirten kararı! Yerlisi dururken İETT'nin yeni otobüsleri Macaristan'danİBB'den pes dedirten kararı! Yerlisi dururken İETT'nin yeni otobüsleri Macaristan'dan

Yine İETT  yine kaza! İETT otobüsleri çarpıştı yolcular ölümden döndüYine İETT yine kaza! İETT otobüsleri çarpıştı yolcular ölümden döndü

Tevfik Göksu: İETT tam bir arpalığa dönüşmüşTevfik Göksu: İETT tam bir arpalığa dönüşmüş

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 54 TÜMÜ
  • STML 2 yıl önce Şikayet Et
    otobüslerin rengine değil plakasına bakın plakalar beyaz yani özel halk otobüsü aklı evvel ibb başkanı yada iett başkanı bunları sarıya boyadı şimdi yolda kaldıklarında iett otobüsü deniyor tabi haklı olarak .Ayrıca iett şoförü araç tamir edemez zaten tamir etmeye kalkamaz bile .Ama sonuçta ibb nin almış olduğu akılsız kararın cezasını çekiyor
    Cevapla
  • Fatih k 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyyyy koca istanbulll.. Bunlar daha iyi günlerin.. Suan otobüsler var ama onlar tamamen yok olacak… Oy verirken düşünecektiniz…!!!
    Cevapla
  • Yabancı 2 yıl önce Şikayet Et
    Araçların bakımını yapan firma kim ve İBB ile bağlantısı ne buna da bakmak lazım
    Cevapla
  • perdeci 2 yıl önce Şikayet Et
    otobüs bozulanazmı yazmış birisi tabiiki bozulur tabiiki arıza yapar.Ama hergün onlarcası bozulur arıza yaparsa bunun hesabı sorulur.Arkadaş bu köy dolmuşumu her gün hergün yolda kalacak adam gibi işi ehline versinler bozulmaz.neyse ekrem ıkarus alıyormuş macardan onlarla gidersiniz artık.Mercedesi Man'ı bırak ıkarusa bak herşey güzel oluyor.
    Cevapla
  • yücel 2 yıl önce Şikayet Et
    500T ler özel halk otobüsüdür. belediye ile ilgisi yoktur.
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet haklisin ozel halk otobusu ama paralari ibb tarafindan odenmeyen bu yuzden bakimlari sahipleri tarafindan yaptirilamayan ozel halk otobusu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR