Bill Gates'in itiraf ettiği yeni salgın! Tüm işaretler 'Çiçek' diyor

Bill Gates'in geçtiğimiz gün yaptığı açıklama dünyada yankı uyandırdı. Koronavirüs salgını ile adından sıkça söz ettiren Microsoft'un kurucu ortağı Gates, yeni salgın tehdidi ile alakalı yaptığı yeni açıklama ile yine gündem oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.02.2022 08:58 GÜNCELLEME 21.02.2022 12:00 GÜNCEL
Bill Gates'in itiraf ettiği yeni salgın! Tüm işaretler 'Çiçek' diyor
Bill Gates'in itiraf ettiği yeni salgın! Tüm işaretler 'Çiçek' diyor

2015 yılında dünyanın koronavirüs benzeri bir salgın ile karşı karşıya kalacağını söyleyen ve bu öngörüsü doğru çıkan Bill Gates, şimdi de koronavirüs sonrası dünyanın karşılaşacağı yeni virüs tehdidine dikkat çekti. 

POTEANSİYEL YENİ BİR PANDEMİ

CNBC’den Hadley Gamble’a konuşan Gates, potansiyel yeni bir pandeminin muhtemelen koronavirüs ailesinden farklı bir patojenden kaynaklanacağını söyledi. Gates, 'Bir salgın daha yaşayacağız. Bir dahaki sefere farklı bir patojen olacak' dedi.

Dünyayı sarsan bu açıklama sonrası herkes yeni salgının nasıl bir virüsten kaynaklanabileceğini araştırmaya başladı.

BİLL GATES'İN SÖZÜNÜ ETTİĞİ YENİ VİRÜS

Bazı uzmanlar Bill Gates'in sözünü ettiği ölümcül virüsün 'Çiçek Virüsü' olduğunu iddia ediyor. Çünkü Bill Gates'in bundan iki ay önce verdiği bir özel röportajda bu hastalığın ismini açıklamıştı. Gates, yaptığı açıklamada dünyanın 'Çiçek Hastalığı' ile karşı karşıya kalabileceği uyarısında bulunmuştu.

ÇİÇEK AŞISINA CİDDİ YATIRIM

Bill Gates'in hisselerini devrettiği Gates Vakfı'nın son aylarda 'Çiçek Aşısı' için ciddi yatırımlar yaptığına dikkat çekiliyor.

Çiçek Hastalığı yıllar önce dünya üzerinde ciddi sorunlara yol açmış ve yapılan aşılama sonrası dünya üzerinden kaybolmuş bir hastalıktı. Bazı sağlık kuruluşlarının çocuklarda okul çağında yapılan ve kolda iz bırakan çiçek aşısına alternatif MRNA çiçek aşısı üretmeye başladıkları iddia ediliyor.

Bil Gates - "Bir sonraki salgın nasıl önlenir?"

GATES "BİR SONRAKİ PANDEMİ NASIL ÖNLENİR?" İSİMLİ BİR KİTAP YAZDI

Koronavirüs pandemisini başlamadan yıllar önce bilen Bill Gates, "Bir sonraki pandemi nasıl önlenir?" isimli bir kitap yazdı. Kitapta sıradaki pandemiyi önleme ve komplo teorisyenlerinin kendisini neden hedef aldığına yönelik tespitleri bulunuyor.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 149 TÜMÜ
  • ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    para böyle bir güç demek.bakın, finansı ele geçirenler dünyayı nasıl idare ediyorlar.bill gates siyonist bir yahudıdır.amaçları dünya nüfüsunu azaltmak ve insanları kendi kontrolu altına almaktır..akıllarınca dünyaya hakım olup tüm insanlığı idare etmek.covit 19 da bunların eseri..ama allahın da bir hesabı var.onun hesabı çok çetindir.
    Cevapla
  • Realite 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaksız toplumların topluma verebileceği hiç bir şey yoktur kargaşa zulüm ve kötülükten başka.
    Cevapla
  • Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam hala nefes alıyor
    Cevapla
  • SONER 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi kahreylesin.dünyanın başına bela oldunuz.bütün belaları insanlığa musibet eden siz alçaklarsınız.nesliniz silinir inşallah dünyadan.
    Cevapla
  • Kayı Obası 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu mel'un her şeyi yapar. Nasıl bilgisayar sistemine virüs bulaştırıp, sonrada virüs programı satıyorsa bunda da aynısını yapıyor. Türkiye'ye girişi yasaklanmalı ve girincede tutuklanmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR