Elazığ'daki eski muhtar cinayetinde 6 tutuklama

Elâzığ'da, 5 ay önce ortadan kaybolan ve öldürülüp, toprağa gömüldüğü ortaya çıkan eski muhtar Muhammet Bahçeci (41) cinayetiyle ilgili 13 şüpheliden 6'sı, mahkemece tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.02.2022 10:43 GÜNCELLEME 24.02.2022 10:43 GÜNCEL
Elazığ'daki eski muhtar cinayetinde 6 tutuklama
Elazığ'daki eski muhtar cinayetinde 6 tutuklama

Elazığ'da Kızılay Mahallesi'nin eski muhtarı, 3 çocuk babası Muhammet Bahçeci, geçen yıl 18 Ekim'de arkadaşıyla Korucu köyüne geldi. Burada bir süre kalan Bahçeci'den, köye birlikte gittiği arkadaşına, 'Beni al' diye mesaj attıktan sonra haber alınamadı. Ailesinin 'kayıp' ihbarının ardından İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cinayet şüphesiyle teknik ve fiziki takip başlattı.

13 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, operasyonla 13 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüphelilerin ifadeleriyle Bahçeci'nin, köy yakınlarında araziye gömülen cesedi bulundu. Bulunduğu yerden çıkarılıp, otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi'nin morguna kaldırılan Bahçeci'nin cansız bedeni, DNA analizi sonuçlanana kadar morgda bekletildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 13 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden 6'sı, savcılık ifadesi sonrası serbest bırakıldı, 7'si de sulh ceza hakimliğine çıkarıldı. 7 şüpheliden 6'sı, tutuklandı, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR