Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belarus Cumhurbaşkanı Lukaşenko ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.03.2022 01:35 GÜNCELLEME 01.03.2022 01:35 GÜNCEL
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belarus Cumhurbaşkanı Lukaşenko ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belarus Cumhurbaşkanı Lukaşenko ile görüştü

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı ve son gelişmeler değerlendirildi.

Belarus'taki Ukrayna ve Rusya heyetlerinin müzakerelerinin ele alındığı görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu savaşın durdurulması ve barışın tesis edilmesi için çaba göstermeye devam edeceklerini ifade etti.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Namyelüs 2 yıl önce Şikayet Et
    Lukaşenko da Putin gibi savaş suçlusudur.
    Cevapla
  • Ali Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Allaha şükür Reis gibi bir liderimizle bu zor konjonktüre giriyoruz, yoksa muhalefet başta olsa Zelenski gibi Türkiyeyi kaosa sürüklerdi şimdiye kadar 30 kez! Denge politikası iyidir.
    Cevapla
  • %%%% 127 lik 2 yıl önce Şikayet Et
    Resmin analizi şöyle; Reyis in Aleksandr Lukaşenkonun sevgili Dostu olduğunu gösteriyor. Reyis in O gizli gülüşü de Mono Liza'yı hatırlatıyor.
    Cevapla
  • Rauf 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar ölmesin, savaş olmasın. Ancak, ne saldırgan ve yayılmacı Rusya, nede yayılmacı emperyalist batı bu savaşı kolay kazanmamalı, hiç biri kazançlı çıkmamalı.. İki taraftan birinin kolay kazanılmış zaferi sonucunda sıra bize gelir.. Bu işin uzun yıllara yayılan bir çözümsüzlüğe gitmesi, bu işlerin kolay olamayacağını anlamalarını sağlar ve menüden bizi çıkarırlar.
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis sana düşen iki taraflada direk görüşmeye başlaman.Git Moskovaya aracı ol çünkü o müzakerelerdende bir şey çıkmaz
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusya bu savaşı kesinlikle istemedi. Ama Rusya’yı aynı Yunan’ nın denizlerdeki hakimiyet alanınını kafadan genişletmeye kalkması gibi savaşa mecbur bıraktılar. Bu kirli zehirli oyun Ukrayna’daki komedyen lider ile Amerika’ya ait, Bu yüzden Rusya her yeri yakıp yıkmadan bu barış olmayacağı kesin. Çünkü Ukrayna halkı burda bilinçli biçimde aslanın önüne atılmış bir et durumunda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR