Son dakika: 4 Mart koronavirüs tablosu açıklandı!

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 4 Mart koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.03.2022 19:48 GÜNCELLEME 04.03.2022 20:05 GÜNCEL
Son dakika: 4 Mart koronavirüs tablosu açıklandı!
Son dakika: 4 Mart koronavirüs tablosu açıklandı!

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 180 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, 38 bin 283 yeni vakanın olduğunu açıkladı.

Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye'nin yeni korona virüs tablosu açıklandı. 4 Mart’ta açıklanan 24 saatlik verilere göre, 38 bin 283 vaka tespit edildi. Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 180 oldu. Bir günde toplam 365 bin 614 test yapılırken, iyileşen hasta sayısı 63 bin 311 olarak kaydedildi. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan tabloda, 2 doz aşılama verilerine de yer verildi. En az 2 doz aşı olmuş 18 yaş üzeri nüfusu kapsayan verilere göre Türkiye'de 2. doz aşılama ortalama yüzde 85,15 oldu. 1. doz ortalaması yüzde 92,97 olurken, 1., 2. ve 3. doz aşısını olan vatandaş sayısı toplamda 145 milyon 943 bin 346’e yükseldi.


2 doz aşılamada ilk sırada Osmaniye var

Verilerde, aşılamada önde giden illere de yer verildi. Bakanlığın tablosuna göre yüzde 89,2 ile Türkiye'de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Manisa takip etti.

En düşük aşılama Şanlıurfa’da

Bakanlığın tablosuna göre yüzde 62,3 ile Türkiye'de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa’yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.

YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • SELAMİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü plandemi buraya kadar dı ...NOKTA.
    Cevapla
  • adili 2 yıl önce Şikayet Et
    Trump'ın dediğine geldik mi? Ne demişti ünlü düşünür, hiç test yapmazsak hiç vaka olmaz!
    Cevapla
  • mehmetcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Valla bu bir grip ise ben böyle bir görmedim çünkü bunu yaşayan bilir 15 gün sanki g.....dan soludum. haberiniz olsun 26 kasım 2020 den 11 aralık 2020 ye kadar tat koku 1 ay gelmedi daaa ne deyim size...
    Cevapla
  • Toroslu 2 yıl önce Şikayet Et
    Test sayısı düşmüş 450 bin test yapın gerçek vaka sayısı ortaya çıkar belirti vermeyip ortaliklarda dolaşan lar hariç
    Cevapla
  • Antepli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bi bitmediniz felaket tuccarlari
    Cevapla
  • ali aslanoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    84.000.000 test yapılsa yine gerçek ortaya çıkmayacak. Bu test dedikleri numara da, kendi ifadeleri % 40 yanlış bilgi veriyor. Fazla söze gerek yok.
    Cevapla
  • Ali Hakyemez 2 yıl önce Şikayet Et
    Öyle bir hastalık yoktu ki zaten böyle bir hastalığa zaten hiçbir zaman inanmadım Bu bir grip bir gribim başka çeşidi
    Cevapla
  • Öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    ben de bel fıtığı var ve kilitledimi çeken bilir ızdırabını, aynı sorun arkadaşımda da var ve pozitif olduğundaki eklem ve sırt ağrılarını anlatamam fıtık tan çok başka biye tarif ediyor. Yakalanmamışsın bari boş konuşma, Rabbim kimseye yaşatmasın
    Cevapla
  • İsimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaşamayan bilemez ...
    Cevapla
  • Ali ihsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav siz bir bitmediniz... Hayatınız komplo bir tane iddianızı kanıtlayacak deliliniz yok. Zaten böyle bir hastalık yokmuş(!). Zaten ölenler de yaşlılıktan eceliyle ölüyör . Rabbim size yaşatmadıysa şükredin, kibirlenip saçmalamayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR