Uçakta sürekli ağlayan bebeği battaniyede sallayıp uyuttular

Bingöl seferini yapan yolcu uçağında sürekli ağlayan bebeği battaniyede sallayıp uyutan iki yolcudan Mehmet Bürkek, "10-15 dakika civarında salladık bebek uyudu ve annesine teslim ettik, annesi ve yolcular çok memnun kaldı" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.03.2022 09:57 GÜNCELLEME 07.03.2022 09:57 GÜNCEL
Uçakta sürekli ağlayan bebeği battaniyede sallayıp uyuttular
Uçakta sürekli ağlayan bebeği battaniyede sallayıp uyuttular

Ankara- Bingöl seferini yapan uçakta annesiyle birlikte seyahat eden bebek sürekli ağlayınca, yolcular da seferber oldu. Yolculardan Mehmet Bürkek ve Mehmet Adıgüzel, bebeği annesinden alıp, buldukları battaniyeye yatırarak onu salladı. Bebek, bir süre sonra sakinleşip uyudu. Bürkek ve Adıgüzel’in bebeği salladığı anlar ise diğer yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, ilgi gördü.



Arkadaşıyla birlikte bebeği sallayan Mehmet Bürkek, yaşananları DHA'ya anlattı. Bürkek, "Ankara-Bingöl seferini yapan uçak havalandığı sırada 3 veya 5 aylık olan bir bebek anne kucağında çok ciddi bir şekilde ağlıyordu, annesi sakinleştiremiyordu. Uçakta bulunan yolculara karşı mahcubiyet duydu ve çok da üzülüyordu bebeğin ağlamasına. Biz de kendimizce hem anneyi sakinleştirdik hem buna çözüm olsun diye uçakta bulduğumuz battaniyenin içine bebeği koyup arkadaşımla sallamaya başladık. 10-15 dakika civarında salladık bebek uyudu ve annesine teslim ettik, annesi ve yolcular çok memnun kaldı" dedi.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 1
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun size, adamsınız, alkışlıyorum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR