Cumhuriyet yazarına '6 parti' cevabı: Atı alan FETÖ'ye geçti

Muhalefet yanlısı Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Ali Sirmen'in 6 partinin mutabakatına eleştirileri ve mutabakata karşı çıkmayan arkadaşlarını 'Mahcup laikler' olarak nitelendirmesine bir başka muhalif Nihat Genç cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2022 11:29 GÜNCELLEME 11.03.2022 11:30 GÜNCEL
Cumhuriyet yazarına '6 parti' cevabı: Atı alan FETÖ'ye geçti
Cumhuriyet yazarına '6 parti' cevabı: Atı alan FETÖ'ye geçti

Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Ali Sirmen, köşe yazısında, "Oyun bozanlıkla suçlanmak korkusundan, kuşkularımızı bile yüksek sesle dile getirmekten çekinir olduk, mırıldanmakla yetiniyoruz. Oysa amaçlanan hedef hiçbir konuda muğlaklığa yer bırakmayan açık ve net bir anlaşmayı şart kılıyor, kem küme yer yok." dedi.

'MAHCUP LAİKLER'

Sirmen, "Artık mahcup laikler ile onların etkisinde kalanların da bu gerçeğin, yani mahcup laiklik döneminin geçtiğinin farkına varmaları zamanı gelmiştir." sözleriyle 6 partinin mutabakatına karşı çıkamayan muhalifleri kastederek tepki gösterdi.

'ATI ALAN ÇOKTAN DİYARBAKIR'A VE FETÖ'YE GEÇTİ'

Gazeteci Nihat Genç ise, Sirmen'in köşe yazısındaki bu tepkilerine şu sözlerle cevap verdi:

Cumhuriyet yazarı Ali Sirmen bugünkü yazısında Altı partinin mutabakatına sert eleştirilerini tekrar ediyor ve öfkesini dindiremiyor, 'oyun bozanlıkla suçlarlar korkusuyla da ancak mırıldanarak konuşabiliyoruz' deyip, çaresizliğimizi dile getiriyor.

Altı Parti'nin mutabakatına karşı çıkamayan arkadaşlarını 'mahcup laikler' olarak sıfatlayıp iş işten geçmeden göreve çağırıyor! Ali Sirmen Bey, çırpınmamız boşuna, atı alan çoktan Diyarbakır'a ve FETÖ'ye geçti, yine oyuna geldik, cephede yine yalnız kaldık!

 

 

YORUMLAR 65 TÜMÜ
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Nesin muhteşem altılının bu resmini görseydi zübüğü yazmazdı.
    Cevapla
  • A.Akşit 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey Alemlerin Rabbi olan Allah(cc)'ım !!! Vatanımızı hainlerin,kifayetsizlerin yönetimine bırakma...
    Cevapla
  • Bilenbiri 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşmasın bu romantik laikler, Eninde sonunda oy atmaya sıra gelince,eşek gibi CHP ve avanesine oy vereceklerdir.
    Cevapla
  • Salih 2 yıl önce Şikayet Et
    Solda sıfır neyse bunlarda aynı solda sıfır gibi. Şimdiden rüya görmeye başlamışlar. Ülkemizi darı ambarı sanıyorlar. Çok yazık.
    Cevapla
  • Bora07 2 yıl önce Şikayet Et
    Zillet ittifakı almış talimatlari pensilvanyadan uygulamasini yapiyor.eger bu capsizlara birakırsak hepimize yaziklar olsun vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR