Son dakika: 11 Mart koronavirüs tablosu açıklandı!

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 11 Mart koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2022 19:25 GÜNCELLEME 11.03.2022 19:55 GÜNCEL
Son dakika: 11 Mart koronavirüs tablosu açıklandı!
Son dakika: 11 Mart koronavirüs tablosu açıklandı!

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 123 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, 25 bin 401 yeni vakanın olduğunu açıkladı.

Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye'nin yeni korona virüs tablosu açıklandı. 11 Mart’ta açıklanan 24 saatlik verilere göre, 25 bin 401 vaka tespit edildi. Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 123 oldu. Bir günde toplam 342 bin 365 test yapılırken, iyileşen hasta sayısı 52 bin 269 olarak kaydedildi. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan tabloda, 2 doz aşılama verilerine de yer verildi. En az 2 doz aşı olmuş 18 yaş üzeri nüfusu kapsayan verilere göre Türkiye'de 2. doz aşılama ortalama yüzde 85,22 oldu. 1. doz ortalaması yüzde 93,01 olurken, 1., 2. ve 3. doz aşısını olan vatandaş sayısı toplamda 146 milyon 222 bin 195’e yükseldi.

2 doz aşılamada ilk sırada Osmaniye var

Verilerde, aşılamada önde giden illere de yer verildi. Bakanlığın tablosuna göre yüzde 89,3 ile Türkiye'de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Manisa takip etti.

En düşük aşılama Şanlıurfa’da

Bakanlığın tablosuna göre yüzde 62,4 ile Türkiye'de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa’yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Hkn 2 yıl önce Şikayet Et
    Basindan beri bu virus bilerek cikarildi ve asilama icin denektiniz.4 veya 5 asi olanlara selam olsun ne enjekte ettiklerini biliyormusunuz. Ne olduda birden mesafeler maskeler kalkti. Hadi bakalim bekleyip gorecegiz.
    Cevapla
  • Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynı tuik in enflasyon rakamları gibi. İstediğiniz rakamları çıkartıyorsunuz. Ben inanmıyorum. İnananlara anlatın
    Cevapla
  • handok 2 yıl önce Şikayet Et
    sana inan diye yalvaralımmı ister inan ister inanma
    Cevapla
  • Al co 2 yıl önce Şikayet Et
    Oyundu bitti
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Her şey sınırlarda yeterli tedbir aldık diye, termometreyle geçiştirdikleri gün başladı. Ölen öldü kalan sağlar bizim oldu. Aşısını bilmem de test yapılmayınca haliyle vaka da kalmadı. Sınırda 3-5 milyon yolcuyu karantinada tutamadıklarından 80 milyonu aşılamaya kalktılar. Yanlış ilaç verip sonra vaz geçtiler bunları saymazsak mükemmel bir pandemi yönetimiydi.
    Cevapla
  • gecmis olsun 2 yıl önce Şikayet Et
    bu saydıkların dışında zaten esnaf kapama bir de doz doz aşılama kaldı
    Cevapla
  • Vanlı Vahap 2 yıl önce Şikayet Et
    Corana aut, Rusya in....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR