HalkBank'tan ücretsiz HGS Kampanyası! OGS kullanımı ne zaman sona erecek?

HalkBank ücretsiz HGS dağıtıyor. Yeni düzenleme ile birlikte Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) kullanımı tamamen kaldırılıyor. 31 Mart itibari ile tüm araç sahipleri otoyol ve köprü geçişlerinde HGS kullanacak. İşte HalkBank tarafından düzenlenen ücretsiz HGS kampanyasına dair her şey...

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2022 09:29 GÜNCELLEME 23.03.2022 09:30 GÜNCEL
HalkBank'tan ücretsiz HGS Kampanyası! OGS kullanımı ne zaman sona erecek?
HalkBank'tan ücretsiz HGS Kampanyası! OGS kullanımı ne zaman sona erecek?

HalkBank'tan ücretsiz HGS kampanyası! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile birlikte Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) kullanımına son verilecek. Tüm araçlar otoyol ve köprü geçişlerinde artık Hızlı Geçiş Sistemi'nin (HGS) etiketini kullanacak. 

Halkbank ise yaptı kampanya ile tüm araç sahiplerine özel ücretsiz HGS etiketi vereceğini açıkladı. Bilindiği üzere yapışkan etiket şeklinde olan HGS 15, kart tipi HGS etiketi 30 TL'den satışa sunuluyor. İşte ücretsiz HGS başvuru şekli ve merak edilen diğer detaylar...

HalkBank'tan Ücretsiz HGS Kampanyası!

HalkBank 8-31 Mart 2022 tarihleri arasında HalkBank şubelerine başvuruda bulunan araç sahiplerine ücretsiz HGS etiketi vereceğini duyurdu. 

HalkBank Ücretsiz Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) Kampanyası

31 Mart 2022 İtibari ile Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) Kullanımı Sona Eriyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) kullanımı 31 Mart 2022 tarihinde sona erecek. Tüm araç sahipleri  otoyol ve köprü geçişlerinde Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) sistemini kullanacak.

HGS nedir?

Hızlı Geçiş Sistemi (HGS), üzerinde HGS logosu yer alan köprü ve otoyol gişelerinden beklemeden geçiş yapılmasına olanak veren yeni bir sistemdir. 

Nasıl Başvuru Yapılır?

  • Halkbank şubelerine başvurarak HGS etiketinizi/kartınızı anında teslim alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • HGS etiketi/kartı alabilmek için Halkbank hesabınız ya da kredi kartınız olması gerekmektedir. Hesabınız veya kartınız yoksa HGS başvurusundan önce Halkbank şubelerinden hesap açtırabilirsiniz.

  • HGS ödemeleriniz için vadesiz hesabınızdan veya kredi kartınızdan otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.

  • HGS bakiyeniz belirlediğiniz limitin altına düştüğünde, seçtiğiniz otomatik yükleme miktarı kadar bakiye HGS etiketinize/kartınıza yüklenir. Siz de HGS bakiyenizi kontrol etmek zorunda kalmadan rahatça seyahat edersiniz.

Otomatik Yükleme Talimatı Nasıl Verilir?

  • HGS etiketine/kartına otomatik yükleme yapılması için Halkbank kredi kartınızdan veya Halkbank hesabınızdan talimat verebilirsiniz.

  • HGS etiketinizde/kartınızda geçiş ücretinizi karşılayacak bakiye bulunması zorunludur. Dolayısıyla HGS etiketinizi/kartınızı aldığınız sırada yükleme yapmanız, otomatik yükleme talimatı vermeniz, minimum HGS bakiyesi ve otomatik yüklenecek tutarları belirlemeniz gerekmektedir.

Hızlı Geçiş Sistemi'nin (HGS) Etiketi Başvurusu İçin Gerekli Belgeler Neler?

  • HGS başvurunuzu araç ruhsatınız ve kimlik bilgileriniz ile yapabilirsiniz.

  • Şirket sahibi müşterilerimiz için ek olarak imza sirkülerinin örneği gerekmektedir.

YORUMLAR 1
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    "koşun koşun himmet ağabey,saffet, gayreet " millet şaşırmış
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR