Sahte hakim, savcı çetesine operasyon: 5 kişi tutuklandı

Bursa'da kendilerini hakim ve savcı olarak tanıtarak bir vatandaşı 28 bin euro dolandıran 5 kişi, düzenlenen eş zamanlı operasyonla İstanbul'da kıskıvrak yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.03.2022 00:25 GÜNCELLEME 24.03.2022 00:38 GÜNCEL
Sahte hakim, savcı çetesine operasyon: 5 kişi tutuklandı
Sahte hakim, savcı çetesine operasyon: 5 kişi tutuklandı

Bursa'da vatandaşları telefonla arayarak kendilerini hakim ve savcı olarak tanıtan şüpheliler, İ.G. isimli bir kişiyi 28 bin euro dolandırdı. Müştekinin şikayeti üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri yaklaşık 400'e yakın güvenlik kamerasını incelemeye aldı. Ayrıca banka hesaplarını da incelemeye alan ekipler şüphelileri kısa sürede tespit etti.

Şahısların İstanbul'da olduğu belirlenirken, eş zamanlı düzenlenen baskın sonucu İ.Ç. ( 23), S.C. (20), Ö.C. (36), U.K. (26) ve O.Y. (29) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Bursa'ya getirilen zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Maras'li 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav arkadas kim olarak tanitirlarsa tanitsinlar kendilerini niye kaptiriyorsuniz paranizi anlamiyorum, ben gercek hakime, valiye vs. bile vermem parami emaneten istese bile.
    Cevapla
  • Sarı 2 yıl önce Şikayet Et
    İdam...
    Cevapla
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık kendimizi güvende hissedebilir miyiz yoksa tekrar salacaklar mı üzerimize? Parayı geri aldıklarına göre suç unsuru oluşmamış belli ki...
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    topluma ciddi bir eğitim vermek gerekiyor ama ciddi
    Cevapla
  • Tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    Saklayın saklayın aman afişe etmeyın yüzlerini,zira suçluların ve teröristlerin mağdur olan kişilerden daha çok savunulduğu avukat ordusu ile hareket ettiği hukuk sistemi içerisinde kendisine çok iyi bir yer bulduğu ortada,neremiz düzgün ki bu durum düzelsin.Devletin polisi onca uğraştı aldı tutukladı sonuç,aylar yahut seneler sonra yine aynı kısır döngü..!
    Cevapla
  • Ruha güneş 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne mal emniyeti nede can emniyeti kaldı bu hırsızların ortakları kanundaki boşlukları hırsızlara bildiren binlerce Alçak Avukatlar var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR