Ayçiçek yağında yüzde 30 indirim! TMO 5 litre ayçiçek yağı ne kadar?

Tarım Kredi Marketlerinde 5 litrelik ayçiçek yağına indirim yapıldı. Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal, Ramazan öncesinde ayçiçek yağını piyasanın çok altındaki fiyatlarla satışa sunduklarını açıkladı. Peki TMO ayçiçek yağı ne kadar?

ABONE OL
GİRİŞ 03.04.2022 09:03 GÜNCELLEME 03.04.2022 09:04 GÜNCEL
Ayçiçek yağında yüzde 30 indirim! TMO 5 litre ayçiçek yağı ne kadar?
Ayçiçek yağında yüzde 30 indirim! TMO 5 litre ayçiçek yağı ne kadar?

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal, "TMO olarak ayçiçeği yağı satışı da yapıyoruz. 5 kilogramlık ayçiçeği yağını Tarım Kredi marketlerinde 129 liradan satışa sunduk" dedi. Hububat, pirinç ve bakliyat ürünlerinde herhangi bir arz eksikliği söz konusu olmadığını söyleyen Güldal, hem stoklar yeterli hem de gıda üretimi ve akışında, tüketiciye ulaşmasında daralma yok’’ dedi.

TARIM KREDİ MARKETLERDE 5 LİTRELİK AYÇİÇEK YAĞI 129 TL OLDU!

Tarım Kredi Marketlerinde 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatı 129 TL olarak belirlendi. Söz konusu indirim etiket fiyatlarına yansıdı.

Prinç, nohut ve mercimek gibi hububat ve bakliyat ürünlerini TMO satış noktaları ile Tarım Kredi marketlerde satışa sunduklarını vurgulayan Güldal, şunları kaydetti:

"Bu ürünlerin fiyatının makul olduğu tüketiciler tarafından değerlendiriliyor ve bunlar yoğun rağbet görüyor. TMO olarak ayçiçeği yağı satışı da yapıyoruz. Ayçiçeği yağının 5 kilogramlık tenekelerde satışını Tarım Kredi marketlerde gerçekleştiriyoruz. Bu ürünü de piyasanın oldukça altında 129 liradan satışa sunduk. Böylece vatandaşların makul fiyatlarla bu ürünlere erişme imkanını sağlamış oluyoruz. Hububat, pirinç ve bakliyat ürünlerinde herhangi bir arz eksikliği söz konusu değil, hem stoklar yeterli hem de gıda üretimi ve akışında, tüketiciye ulaşmasında daralma yok. TMO'nun müdahaleleriyle bu ürünlerin fiyatları makul seviyede tutulmuştur."

YORUMLAR 86 TÜMÜ
  • Selma 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben kaçtır gidiyorum toprak mahsulleri ofisinde yağ yok tarım kredi kooparitifinde de tüm ürünler el yakıyor yağ ise 151 tl bu nasıl indirim
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir an önce serbest piyasa ekonosinden vaz geçilmeli rahmetli Özal bunu rekabet için getirmişti şimdi ne oldu herkes birbirini kandırıyor dürüstlük nerede kaldı herkes kendine sorsun
    Cevapla
  • Reis 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel birşey ama küçük bakkallar gidip buradan yağları şekerleri toplayıp alıyor ve buna göz yumuluyor bütün şehirler ve ilceler deki küçük bakkallar incelensin ne demek istediğimi çok rahat anlayacaksınız bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen devlet baba bu konuya bir an önce el atması lazım .
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben az önce baktım markette 151 TL burda 129 TL yazıyor tarım kredide yerine göre değişiklik gösteriyor demekki
    Cevapla
  • Mehmet OLGUN 2 yıl önce Şikayet Et
    PTT AVM üzerinden 129 TL ye satılıyor. TMO Ayçiçek Yağı.
    Cevapla
  • Tmo 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen aldatmaca 5 lt yağ her yerde yok ve litresi 35 TL TMO piyasaya göre pahalı bile satıyor.
    Cevapla
  • Sami 2 yıl önce Şikayet Et
    Yağın adı var raflarda yok 129muş
    Cevapla
  • Mehmet OLGUN 2 yıl önce Şikayet Et
    PTT AVM üzerinden 129 TL ye satılıyor. TMO Ayçiçek Yağı
    Cevapla
  • İdris 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalan söylüyor lar dün baktım 165 TL
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR