Bakıcılığını yaptığı çiftleri dolandırdı! 41 ayrı suç kaydı çıktı, yakalandı!

Denizli, İstanbul, İzmir ve Eskişehir'de bakıcılığını yaptığı 9 yaşlı çifti, çeşitli tarihlerde yemeklerine uyku ilacı atıp, para ve ziynet eşyalarını çaldığı tespit edilen Nurtem Doğacı (60) jandarmanın operasyonu ile yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.04.2022 08:02 GÜNCELLEME 04.04.2022 09:38 GÜNCEL
Bakıcılığını yaptığı çiftleri dolandırdı! 41 ayrı suç kaydı çıktı, yakalandı!
Bakıcılığını yaptığı çiftleri dolandırdı! 41 ayrı suç kaydı çıktı, yakalandı!

Denizli'nin Çivril ilçesi, Kızılcasöğüt Mahallesi'nde geçen 23 Mart'ta jandarmaya başvuran Yaşar (83) ve Günsel Bozkurt (81) çifti, evlerinde uyutulduktan sonra para ve ziynet eşyalarının çalındığını belirtti.

İNTERNETTEN İRTİBAT KURUYORDU

DHA'da yer alan habere göre çalışma başlatan ekipler, para ve altınları bakıcı olarak eve yerleşen Nurtem Doğacı'nın çaldığını belirledi. Doğacı'nın internet sitelerindeki ilanlardan irtibat kurup, evlerine bakıcı ve temizlikçi olarak yerleşip, güven sağladığı yaşlı kişilerin yemeklerine uyku ilacı atıp, paralarını çaldığı tespit edildi.

EN SON 1700 EURO VE 3 BİN TL ÇALDI

Doğacı'nın, en son Yaşar-Günsel Bozkurt çiftini de aynı yöntemle uyutup, 1700 euro, 3 bin TL ve 1 adet cep telefonu çaldığı belirlendi.

SAKLANDIĞI BATTANİYENİN ALTINDA YAKALANDI

Doğacı'nın İzmir'in Konak ilçesindeki bir evde saklandığını belirleyen Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nın Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, 'Narkoz' adı verilen operasyon düzenledi. Çivril İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de desteğiyle önceki gün düzenlenen operasyonda Doğacı, evde saklandığı battaniyenin altında yakalandı.

43 AYRI SUÇ KAYDI VE 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS

Gözaltına alınıp, Denizli'ye getirilen Doğacı'nın 43 ayrı suç kaydı olduğu, 4 ilde karıştığı 9 benzer suçtan 2017 yılından bu yana arandığı ve 'yağma suçu'ndan 14 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirtildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen Doğacı, tutuklandı.

YORUMLAR 41 TÜMÜ
  • Abbas 2 yıl önce Şikayet Et
    Çaldıklarını hapiste afiyetle yersin.
    Cevapla
  • BİROL 2 yıl önce Şikayet Et
    Sallandırın gitsin,bunlara merhamet gösterilmez
    Cevapla
  • Fakirullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Yavaş olda molla desinler ceza tamamda sallandırmak ne oli
    Cevapla
  • Hhh 2 yıl önce Şikayet Et
    60 yasinda bir nine teyze adalete bak sen
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Peki 43 suç kaydı ve dışarıda bu ne ya Allah aşkına şeriat olmadan duzelirmi bu düzen şeriat Allah kanunudur ve milletimiz artık uyansın yoksa çalan çalana öldüren öldürene gider bu dünya
    Cevapla
  • Temel 2 yıl önce Şikayet Et
    41 suça sadece 14 yıl ceza mı rezalet idam edin gitsin demek bazı suçların cezası yok her suça ayrı ayrı on yıl versen sorun biter amma nerde seçim de vekil olur bütün özellik tam akp kanunları yüzünden suçların cezası yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR