HSK Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Güre yaşamını yitirdi

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı görevinde de bulunan HSK Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Kamil Erkut Güre (55), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 11.04.2022 12:21 GÜNCELLEME 11.04.2022 12:21 GÜNCEL
HSK Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Güre yaşamını yitirdi
HSK Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Güre yaşamını yitirdi

HSK Yargıtay Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan eski İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre'nin, geçen hafta pazar günü Kastamonu'da kalp krizi geçirdiği ve 1 hafta yoğun bakımda tedavi gördükten sonra dün yaşamını yitirdiği öğrenildi. 



Kamil Erkut Güre için sosyal medyadan taziye mesajı yayımlayan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi gördüğü hastanede vefat eden Yargıtay Savcısı Kamil Erkut Güre'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim. Rabbim, merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekânı cennet, makâmı âlî olsun" dedi.

Güre'nin cenazesinin yarın Karşıyaka Beşikçioğlu Camii'nde toprağa verileceği belirtildi.

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim mekanını cennet eylesin.bende imanına Müslümanlığına ve vatanperliğine şahidim..
    Cevapla
  • Ertan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kâmil Erkut Güre kardeşimizin 5 vakit namazına, imanına, dindarlığına ve özellikle vatanperverliğine en yakından şahidiz. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanını Cennet yapsın. Ailesine sabır versin. Allah bir aldı yerine onun gibi 50 tane versin. Amin
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetlinin imanına şehadet ederim asıl sen bu veballe ne yapacaksın onu düşün
    Cevapla
  • iman 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIN hükümlerini hiçe sayıp kedni kafalarına göre beşerin koyduğu yamalı bohça kanunlarla insanlara adalet dağıtan putperest din düşmanları şimdi asıl hesap verme yerine gittin
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    İslâmiyet ne çektiyse, kendini böyle din müfettişi sayan kaba softa ham yobazlardan çekti. Bu yorumcu Savcılık unvanını alsa belkide o unvanın sağladığı imkanlarla yemediği halt kalmazdı. Oysa bu rahmetli için pek cok kisiden güzel sözler duymuştum. Allah mekanını cennet eylesin.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    kafanıza göre yorum yapmayın.. kendinize bakın..
    Cevapla
  • salim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sistemi bu adam getirmedi. Eğer yanlı yanlış karar verdiyse hesabını verir insanı nasıl imansız ilan ediyorsun zihniyete bak.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Bu Dünya'da kanunları siyasiler yapıyor, kararları doğru ya da yanlış hakim ve savcılar veriyor. Bu savcı efendi için karar verme süresi dolmuş demek ki. Şimdi sevabıyla, günahıyla Allah'ın Adaleti'ne hesap verme vakti. Tüm kanun yapıcı ve uygulayıcılar için ibret alınması gereken bir vefat. Milyonlarca masum insanın malına, canına, ırzına kastetmiş, zarar vermiş suçlular için AF çıkaranlar, adli kontrol şartı, denetimli serbestlik, pandemi izni, iyi hal indirimi diyerek, ALLAH'IN AFFETMEM DEDİĞİ KUL HAKLARINI AFFEDENLER unutmayın Allah'ın karşısına bir gün sizde çıkacak ve hesap vereceksiniz. Af kararı verirken düşünmeniz için.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR