Sözde sendikaya kumar baskınında asit detayı!

İzmir'in Bornova ilçesinde sendika ve vakıf binası görünümlü kumarhaneye jandarma ekipleri tarafından baskın yapıldı. Sözde sendikaya kumar baskını kameraya alınırken, şüphelilerin kumar aletlerini asitle yok etmek istedikleri ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2022 06:52 GÜNCELLEME 20.04.2022 09:30 GÜNCEL
Sözde sendikaya kumar baskınında asit detayı!
Sözde sendikaya kumar baskınında asit detayı!

İzmir İl Jandarma Komutanlığına bağlı Bornova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Naldöken Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan ve yan yana binalarda bulunan Ege Genel İş Sendikası, Biz Lokanta ve Seyyar Yemek Çalışan İşçileri Sendikası binası ile Yeni Nesile Eğitim ve Yardım Vakfı binalarında kumar oynatıldığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Adrese giden ekipler, koçbaşı ile kapıları açmaya çalışsa da, kapıların baskın anında açılmaması için ağır malzemelerden yapılması sebebiyle kapının yanında bulunan duvarları kırarak içeri girdi.

Üç ayrı binanın birbiriyle bağlantılı olduğu tespit edilirken, jandarma ekiplerini karşısında görenler üst katta bulunan toplantı odasına koşarak kumar oynamadıklarını göstermeye çalıştı.

Jandarma ekiplerinin baskın yaptığı adreste 185 kişi tombala oynarken suçüstü yakalandı.

Öte yandan operasyonda ele geçirilen malzemelerin köpükten yapıldığı ve baskın esnasında internetten sipariş verilerek alınan asitle dökülerek yok edilmeye çalışıldığı tespit edildi.

Sözde sendika yöneticisinin ifadeleri doğrultusunda, sipariş verilen tombala malzemeleri, asit, içeride satılmak üzere alınan çok sayıda sigara ve 2 adet tabanca, bina dışında bulunan bir otomobilin içerisinde ele geçirildi.

Operasyonda 185 kişiye 336 bin 515 lira idari para cezası uygulanırken, kumar oynatmaya yer ve imkan sağlama suçundan 5 kişiye de adli işlem uygulanacağı bildirildi.

YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    vah vah vah milletin ne kadar zor yasadigi ortada
    Cevapla
  • Ezo 2 yıl önce Şikayet Et
    Modern İzmir:)
    Cevapla
  • KUMAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Kumar bu şekilde oynanırsa büyük suç ve ayıp zira insanlar yüzlerini kapatmış. Peki devlet eliyle ve izniyle uluorta yerde oynanırsa suç değil mi? Her taraf iddaa piyango loto bayileriyle dolu.
    Cevapla
  • Muzaffer 2 yıl önce Şikayet Et
    İzmir'den sevgilerle ,....Kumar vay vay Ramazan günü ne ayak bunlar...1800 TL ceza komik olmuş, maalesef kanunlar çok yetersiz .... Bu arada YENİ NESİLE EĞİTİM VE YARDIM VAKFI isim orjinal ,evladım nerdesin diye arayana"YARDIM VAKFINDAYIM " maytap espri ye bakarmısın...
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim kolluk kuvvetlerimizde biraz modernize edilmeli artık. Koç başı ile kale kapısı girer gibi on saat uğraşıyorlar. o kaybedilen süre içinde bir çok şey yapabilir içeridekiler. Oysa koy C4 ü gir içeriye. Asitle duvarı zayıflat ve öyle gir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR