Beyoğlu'nda izinsiz gösteri yapan 51 kişi gözaltına alındı

İstanbul Valiliği, Beyoğlu'nda izinsiz gösteri yapan ve uyarılara rağmen dağılmayan gruptan 51 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2022 00:41 GÜNCELLEME 27.04.2022 00:43 GÜNCEL
Beyoğlu'nda izinsiz gösteri yapan 51 kişi gözaltına alındı
Beyoğlu'nda izinsiz gösteri yapan 51 kişi gözaltına alındı

Valiliğin açıklamasında, Beyoğlu'nda akşam saatlerinde yapılan basın açıklaması sonrası grupta bulunanlardan bazılarının 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na aykırı olarak Firuzağa Meydanı ve civarında toplanıp izinsiz yürüyüş yaptığı belirtildi.

Güvenlik güçlerinin ikazlarına rağmen dağılmayarak slogan atmayı sürdüren 51 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi. Valilik açıklamasında konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı da bildirildi.

Beyoğlu’nda, bazı siyasi parti, sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütü üyelerinden oluşan bir grup, 15 Temmuz darbe girişimi ve Gezi Parkı olaylarına ilişkin davada verilen kararı basın açıklamasıyla protesto etmişti.

YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatan Hainleri... idam şart...
    Cevapla
  • yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke babanızın çiftliği değil istediğiniz gibi at koşturacağınız.Yemin olsun o sokakları size dar ederler nefes alamazsınız.
    Cevapla
  • Koca 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye düşmanı göstericiler
    Cevapla
  • selam 2 yıl önce Şikayet Et
    hepsini içeri tıkın bir daha kimse izinsiz dışarı bile çıkmaz. vatan millet için kimse gösteri yapmaz. bu gösteriler fitne için yapılıyor..
    Cevapla
  • Elazigli 2 yıl önce Şikayet Et
    Babamda olsun bu hayinlari iceri alin bunlar hayin ve satilmis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR