Bakan Koca: Sağlık çalışanını yaralama, ağır suç sayılacak

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarına şiddetle ilgili, “Kasten yaralama suçu, ceza yargılaması bakımından artık çok daha ağır bir suç olacak” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2022 18:30 GÜNCELLEME 27.04.2022 18:31 GÜNCEL
Bakan Koca: Sağlık çalışanını yaralama, ağır suç sayılacak
Bakan Koca: Sağlık çalışanını yaralama, ağır suç sayılacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. Bakan Koca, sağlık çalışanlarına şiddetle ilgili, “Kasten yaralama suçu, ceza yargılaması bakımından artık çok daha ağır bir suç olacak” dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aydın programı çerçevesinde Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’ne (ADÜ) geldi. Burada ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ile görüşen Bakan Koca, üniversite hakkında bilgi aldıktan sonra Tıp Fakültesi öğrencileri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “ADÜ’de Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca'yı ağırlamaktan ve tüm güç koşullara karşın özveri ile çalışan sağlık ordumuzun yeni neferleri ile sizleri bir araya getirmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Türkiye olarak milletimizin can güvenliği ve halkımızın virüsten korunması noktasında dünyaya örnek olacak çalışmalar ve başarılar ile gururlandık. Bakanımız başta olmak üzere tüm sağlık neferlerimiz ile gurur duyuyoruz” dedi.

Bakan Koca: Sağlık çalışanını yaralama, ağır suç sayılacak

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • alican 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani diyorki asarız keseriz kimse bize çıt ses çıkaramaz. Niye sayın bakanım vatandaşın sağlık çalışanlarına karşı tümden bir kini garezimi var bu aralar sık sık çıkıp bu konuyo gündem yapıyorsunuz.?
    Cevapla
  • Doğu-Batı 1 yıl önce Şikayet Et
    Heeey millet hadi gözünüz aydın. Sağlık çalışanını yaralamak suç sayılacaksa artık hasta bakıcıdan icazet alma dönemi geri geliyor demek ki.
    Cevapla
  • yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanunla korunmuş egolu hastane çalışanı ile uğraşacağına Adam gibi davranan yere gider. Orada edepsizlik yaptın mı? Özel seni kapıya kor.
    Cevapla
  • yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan Hasta yakınlarına hastaya hakaret edenlerin de işten atılması maddesini de koyun. Hasta Hakları dediğini yer resmi çalışmıyor. Şikayet edenin resmen gazını alıyorlar. Buda kötü niyetli çalışan için ÖDÜL. Sen bunları savunuyorsan büyük vebal altındasın. Kimse sana hakkını helal etmez. Her yere kamera koyun. Suçluyu haklıyı herkes görsün bilsin. HODRİ MEYDAN.
    Cevapla
  • DrErdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakınımı kaybettim diyip, yoğun bakıma saldıran, girmeye çalışan öküzlere şahit oluyoruz. Acil de diğerlerine göre çok daha acil vaka olanlara bakılıyor, benim hastama, bana nasıl bakmıyorsunuz bayadır bekliyorum diyen kendini padişah zanneden dengesizlerle uğraşıyoruz. Herkes efendi gibi sırasını alır beklerse hiç bir şey olmaz. Sağlık çalışanın 10 kolu yok 10 işi birden yapsın. Nasıl vatandaş emniyette, jandarmada, adliyede, sgk da, bankalarda bekliyor burada da bekleyecek bunun çözümü bu. Ha hasta ve yakını dışında çalışanlardan kaynaklı sıkıntılar olmuyor mu evet. Ama yaşanan olayların içindeki oranı çok düşük.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR