Son dakika... Başkan Erdoğan, Akar'ı aradı: 'Harekat' mesajı!

Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan, operasyonlarda ve hudut hattında görevli birlik komutanlarına hitap etti.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2022 11:03 GÜNCELLEME 02.05.2022 11:04 GÜNCEL
Son dakika... Başkan Erdoğan, Akar'ı aradı: 'Harekat' mesajı!
Son dakika... Başkan Erdoğan, Akar'ı aradı: 'Harekat' mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt içinde, Suriye ile Irak’ın kuzeyindeki operasyonlarda ve hudut hattında verilen mücadelenin her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirterek "İnanıyorum ki gerek yurt içinde gerekse sınır ötesinde bu mücadeleyi tarih hayırla yad edecektir." dedi.

Erdoğan, Kara Kuvvetleri Komutanlığı İleri Müşterek Harekat Merkezi’nde bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile telefonla görüştü.

Görüşmesi sırasında yurt içinde, Suriye ile Irak’ın kuzeyindeki operasyonlarda ve hudut hattında görevli birlik komutanlarına telefonla hitap eden Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başladı.

"TARİH HAYIRLA YAD EDECEK"

Telefonda dahi olsa Mehmetçik ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Erdoğan, "Bölgede verdiğiniz mücadele her türlü takdirin üzerinde. İnanıyorum ki gerek yurt içinde gerekse sınır ötesinde bu mücadeleyi tarih hayırla yad edecektir." diye konuştu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile Şanlıurfa'ya geldi. Bayram namazını Dergah Camisi'nde kılan Akar ve komutanlar, Kara Kuvvetleri Komutanlığı İleri Müşterek Harekat Merkezi’ni ziyaret etti.

Sınır ötesindeki terör hedeflerine yönelik Pençe Kilit Operasyonu’na da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pençe harekatlarında ortaya koyduğunuz performans hiç unutulmayacaktır. Mehmetçiğimizi alınlarından öpüyorum. Bütün komuta kademesine kalbi şükranlarımı sunuyorum. Rabb'im yar ve yardımcımız olsun. Bayramınız kutlu, geleceğimiz aydınlık olsun. Zaferleriniz inşallah art ardına kesilmeden devam etsin." dedi.

YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • Dede 1 yıl önce Şikayet Et
    Kale kollar yapılmalı robot askerler üretilmeli us bölgelerinde kullanılır amerika yaptı geç kalmayin
    Cevapla
  • ANAVATANLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Allaha emanet olun mehmedim.Atalarımız gibi savaşın ALLAH CC sizinle beraberdir.Bu aziz millet dualarıyla,yüreğiyle sizin yanınızdadır.
    Cevapla
  • Vatansever 55 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür böyle değerli komutanlarımız varken Allah' ın izniyle zafer bizimdir. Rabbim Vatanımızı, Milletimizi, Ordumuzu, Polisimizi, MİT mensuplarımızı korusun. Muzaffer kılsın.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun aslanlar
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet millet düşmanları bir şekilde yok edilmeli. Cezaevlerindekiler dahil intihar etmeli, kalp krizi geçirmeli v. b
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR