Hafriyat kamyonu yolcu otobüsüne çarptı: 1 ölü 6 yaralı

Bursa'da otobanda hafriyat yüklü kamyon yolcu otobüsüne arkadan çarptı, kazada bir kişi hayatını kaybetti, 6 yolcu da yaralandı

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2022 17:53 GÜNCELLEME 05.05.2022 17:54 GÜNCEL
Hafriyat kamyonu yolcu otobüsüne çarptı: 1 ölü 6 yaralı
Hafriyat kamyonu yolcu otobüsüne çarptı: 1 ölü 6 yaralı

Alınan bilgiye göre, kaza 16.00 sıralarında Bursa Ankara otobanı Demirtaş Viyadüğü yakınlarında meydana geldi. Sürücüsünün kimliği tespit edilemeyen 16 JZD plakalı hafriyat kamyonu Ankara istikametine seyir halindeyken önündeki 24 ZSZ plakalı yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Otobüsün arka kısmında bulunan bir yolcu hayatını kaybetti, 6 yolcu da yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Bursa Emniyet Müdürü Tacettin Aslan da olay yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı. Kaza yapan hafriyat kamyonu sürücüsü ise aracını bırakıp olay yerinden uzaklaştı.

Ekiplerin kazayla ilgili soruşturması ve ölen yolcunun kimliğini tespit çalışması sürüyor

YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamyonculardaki hava ferrarinin sahibinde yok.
    Cevapla
  • Bursali Sevgul 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de hafriyat nakliyat teröristleri var denetim yok cezalar az eğitim zaten yok
    Cevapla
  • SİBGATULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    Ah YAVRUM MAKİNİSTİM AH!Siz ne zorluk meşeggat ve zorluklarla KAPTANLIK yapıp hizmet ettiğinizi benden iyi bilen olamaz.Bu zorluk ve zahmetler karşısında da hak ettiğiniz değer ve kıymet sizlere verilmiyor.Neyse ki anlayanlar anlıyor benim gibi.Yüce Yaratan yar ve yardımcınız yolunuz açık,bahtınız APAK sağlık ve mutluluğunuz heeeep ama hep sürekli olsun değerli kaptanım,MAKİNİSTİM.Kazanız geçmiş olsun der Sizleri Yüce YARATAN ULU ALLAH CC.na emanet ediyorum benim YOLLARIN SAHİPLERİ değerli MAKİNİSTİM.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaza değil net cinayet bu işlere kaza muamelesi yaparsanız bu ülkede şoför geçinen bir sürü hayvan var adam öldürmeye devam devam ederler.sayın cumhurbaşkanım her şey silbaştan hiçbir şey düzelmedi ceza yasalarında, bu devletin ceza yasalarının iki yakasını bir araya toplamazsanız bu bir vebaldir devletin başı sizsiniz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR