Bolu Belediye Başkanı Özcan'dan sığınmacılara Arapça "son çağrı"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bilboardlardaki “Bolu Belediyesi'nden geçici sığınmacılara son çağrı” yazılı ilanla sığınmacılara, ‘ülkenize dönün' çağrısı yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.05.2022 23:33 GÜNCELLEME 18.05.2022 23:33 GÜNCEL
Bolu Belediye Başkanı Özcan'dan sığınmacılara Arapça "son çağrı"
Bolu Belediye Başkanı Özcan'dan sığınmacılara Arapça "son çağrı"

Başkan Özcan'ın isminin yazılı olduğu, "Bolu Belediyesi'nden geçici sığınmacılara son çağrı" başlıklı Türkçe ve Arapça yazılan ilanda, “Geçici sığınmacılara sesleniyorum; 11 yıl önce ülkemize misafir olarak geldiğinizi söylediniz. Türk milleti de kıt kaynakları ile yılardır size sahip çıkıyor. Artık bu misafirlik fazla uzadı. Ülkemizdeki ekonomik buhranı görüyorsunuz. Gençlerimiz işsiz, aileler açlık sınırının altında yaşıyor. Bu şartlarda artık sizinle paylaşacak ekmeğimiz ve suyumuz kalmadı. Geldiğiniz gibi gitme zamanınız geldi. Artık istenmiyorsunuz, dönün ülkenize” ifadelerine yer verildi.

 

KAYNAK : İHA
Yahya Gür Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Yahya Gür
YORUMLAR 219 TÜMÜ
  • keamu 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz yaradılanı severim yaradan dan ötürü diyen Yunus Emre nin nesliyiz.Ne olursan ol, gel diyen Mevlanın nesliyiz. Biz Müslümanlar kardeştir diyen peygamberin ümmetiyiz. Bizde ırkçılık olmaz..
    Cevapla
  • toto 1 yıl önce Şikayet Et
    kızım sana söylüyorum gelinim sen anla. chp li vatandaşa reklam yapmış. kendince dibine kadar chp liyim demiş. bizde isteriz adam yurduna geri dönsün ama kovar gibi söylemek böyle işte. olay ahlak meselesi. artık vijdansız mı dersin görgüsüz mü dersin boşboğaz mı dersin. neyseki partiden ihraç ediyorlarmış
    Cevapla
  • Ramo 1 yıl önce Şikayet Et
    Cesaretin varsa bir Yahudi ve Hristiyan göçmene de bu şekilde İngilizce ve Türkçe yaz da görelim.
    Cevapla
  • İnsanlık 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu posteri övenler gelir .. halbuki açıkladı devlet rakamlarla açıkladı aldığı önlemleri açıkladı anlamayan göç idaresinin son videosunu izlesin maşallah sınırda devriye atan kameralı askeri keşif aracını görünce helal olsun dedim .. Mesele Suriye meselesi değil mesele iktidara bir şekilde çamur atmak.. CHP olsaydı beceriksizliği pacalarından akardı vizyon heykele yeter
    Cevapla
  • hadi 1 yıl önce Şikayet Et
    tanju baskan cumhurbaskani adayi olmak istermisin ?kemalde daha cok oy alirsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR