İl Kültür Müdürü Umut Tuncer açıkladı, BŞB, Aydın'ın tanıtımına 153 TL ayırmış

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Umut Tuncer, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Aydın’ın tanıtımına 153 lira bütçe ayırması üzerine sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2022 23:57 GÜNCELLEME 23.05.2022 00:00 GÜNCEL
İl Kültür Müdürü Umut Tuncer açıkladı, BŞB, Aydın'ın tanıtımına 153 TL ayırmış
İl Kültür Müdürü Umut Tuncer açıkladı, BŞB, Aydın'ın tanıtımına 153 TL ayırmış

Umut Tuncer, "Son günlerde basında yer alan Aydın Büyükşehir Belediyesi 2021 faaliyet raporunda Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı'nın personel giderleri hariç sadece 153 TL olan faaliyet bütçesi bizleri de şaşırttı" dedi.

Tuncer, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kuşkusuz dünyanın en güzel şehri Aydın'ımız en güçlü şekilde tanıtılmayı hak ediyor. Hemşehrilerimiz müsterih olsun, kaygılanmasın. Bakanlığımız vizyonuyla, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak Aydın'ımızı ulusal ve uluslararası mecralarda son iki yılda 100'lerce haber trafiği ile eksiksiz ve güçlü bir şekilde tanıttık, tanıtıyoruz. Bunun karşılığını da pandemi dönemi olmasına rağmen turizm ziyaretçi rekoru kırarak aldık. Bu noktada Aydın basınımız, sivil toplum örgütlerimiz ve diğer paydaşlarımızla güç birliği içinde eşsiz bir başarıya imza attık. 2022'de çok daha büyük başarıları yaşayacağız."

 

KAYNAK : AYDINPOST
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Mehmet ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    sizde otellerden fona katkı alın arkadaş. Aydın belediyesinin himmetinemi muhtaçsınız. Bİnlerce otel zaten tanıtım için para harcıyor. ayrıca aydının tanımına onlarda katkı da bulunsun. Çerçi kim aydını sevmek kim.
    Cevapla
  • Gardaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Amaç pkklilara 240,000 TL fon ayırmak. CHP = pkk
    Cevapla
  • alvess 1 yıl önce Şikayet Et
    çok bile ayırmış
    Cevapla
  • srt 1 yıl önce Şikayet Et
    reklam böyle yapılır işte adam duyurmuş adını. milyonları harcamaya gerek yok
    Cevapla
  • Volkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Aydını tanımıyormuyuz.. Ne gerek var para ayırmaya.. Bladerr. o ayırdığın 153 tl yı şöyle gevrek boyoz yumurta çay söylede yiyelim. :)))))))))))))))))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR