Keneyi kendi çıkardı, tedavi gördüğü hastanede öldü

Batman'ın Kozluk ilçesi Ünsaldı köyünde vücuduna yapışan keneyi kendisi çıkartan ve bir süre sonra rahatsızlanarak Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle hastaneye kaldırılan Ahmet Bülbül (60), hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2022 13:05 GÜNCELLEME 23.05.2022 13:05 GÜNCEL
Keneyi kendi çıkardı, tedavi gördüğü hastanede öldü
Keneyi kendi çıkardı, tedavi gördüğü hastanede öldü

Kozluk ilçesi Ünsaldı köyünde yaşayan Ahmet Bülbül, bir süre önce vücuduna yapışan keneyi, kendi imkanlarıyla çıkardı. Bir süre sonra rahatsızlanan Bülbül, KKKA hastalığı şüphesiyle Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Buradaki müdahalenin ardından Bülbül, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Bülbül, 4 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bülbül'ün cenazesi yakınları tarafından alınarak, Ünsaldı köyünde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • ,,,,,,,,,,,, 1 yıl önce Şikayet Et
    Erciyes Üniversitesi aşısını bulduydu guya on yıl önce,,,
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    bulduk demek baska bulmak tam baska ayni corana gibi asi var bulduk herkes iyi olacak idi sonuc nerde ise koca hic
    Cevapla
  • nail 1 yıl önce Şikayet Et
    Kenenin canını yakmamak lazım kene canı yanınca bütün zehirini kusar en iyisi doktora çıkarttırmak
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR