Taksici aracına almadığı vatandaşın kim olduğunu öğrenince şoka girdi

İstanbul Güngören’de bir taksi şoförü, yabancı uyruklu müşteriyi alacağını söyleyerek bir vatandaşı aracına almak istemedi. Taksici şAracına almadığı vatandaşın kim olduğunu öğrenince şoka girdi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.05.2022 18:05 GÜNCELLEME 28.05.2022 21:31 GÜNCEL
Taksici aracına almadığı vatandaşın kim olduğunu öğrenince şoka girdi
Taksici aracına almadığı vatandaşın kim olduğunu öğrenince şoka girdi

İstanbul Güngören’de bir taksi şoförü, yabancı uyruklu müşteriyi alacağını söyleyerek bir vatandaşı aracına almak istemedi.

UKOME’de çalıştığını dile getiren vatandaş, taksicinin aracını bağlatacağını söyledi. Yaşanan tartışma cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Merter Abdurrahman Nafiz Gürman Mahallesi General Ali Rıza Gürcan Caddesi’nde öğle saatlerinde yaşandı. İddialara göre, bir vatandaş yoldan geçen taksiyi durdurarak binmek istedi. O sırada yabancı uyruklu 2 kişi de taksiye binmek için el kaldırdı. Taksi sürücüsü yabancı uyruklu müşterileri tercih edince vatandaşla arasında tartışma yaşandı.



UKOME’de çalıştığını söyleyen vatandaş, “Adamlar orada, ben buradayım. Araban bağlanacak. Yabancıyı görünce beni almıyorsun” dedi. Bunun üzerine taksi sürücüsü, kendisine tepki gösteren vatandaşı aracına almak için ısrar etti. Tartışma üzerine taksiye binmeyen vatandaş yürüyerek uzaklaştı. O anlar bir genç tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelsin abi uber... aç kalsınlar... insan diye müşteri diye ölsünler.. o zaman insan gibi davran ırlar belki...
    Cevapla
  • Çorumlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Uber nerede Uber. ? Rakip olmayınca olacağı buydu tabiki.
    Cevapla
  • vadi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar sarılar adam olmaz aç gözlüler yaşında başında utanmayıp yalan söylüyor
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kolluğu olmayan zavallı sıradan vatandaş ne yapacak???
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    atacaksin meslek den hepsi agzini acmis vurgun yapacak adam araiyor yada baska hat yiyor bosuna taxi bekler mi kesin uyusturuc yada baska sey satiyor bazilari yabanci olmasi senin ona vurgun yapma hakkini vermez atacaksin bunlari meslekden ne kadar cok mikrop var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR