Mardin'de terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına operasyon

Mardin'de, terör örgütü PKK'nın 'gençlik yapılanması'na yönelik polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 6 şüpheli gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.06.2022 12:49 GÜNCELLEME 03.06.2022 12:54 GÜNCEL
Mardin'de terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına operasyon
Mardin'de terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına operasyon

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, İstihbarat ve Özel Harekat Şubesi'ne bağlı ekipler, terör örgütü PKK/KCK-YPG/PYD'ye yönelik operasyon düzenledi. Eş zamanlı baskınlarda 6 şüpheli, gözaltına alındı.

Belirlenen adreslerde yapılan aramalarda, çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Şüphelilerin, terör örgütünün 'gençlik yapılanması' içinde faaliyet yürüttükleri, hendek ve barikat olaylarına katıldıkları belirtildi. 
 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Gözaltı istemiyoruz etkisiz hale getirlildi haberleri duymak istiyoruz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR