Bakan Koca, İstanbul'da hekime bıçakla saldıran kişinin tutuklandığını bildirdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da hekime bıçaklı saldırıda bulunan temizlik personelinin tutuklandığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.06.2022 03:42 GÜNCELLEME 07.06.2022 03:42 GÜNCEL
Bakan Koca, İstanbul'da hekime bıçakla saldıran kişinin tutuklandığını bildirdi
Bakan Koca, İstanbul'da hekime bıçakla saldıran kişinin tutuklandığını bildirdi

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul'da bir temizlik personelinin hekime bıçaklı saldırıda bulunduğu şiddet olayında şüpheli, tanık beyanları, suçun niteliği ve katalog suçlar kapsamında olması ve diğer sebeplerle 10. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Hukukun gücü yanımızda." ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    o doktor diye illede haklımı cıkacak temizlik görevlisinin bıcakla saldıracak kadar ne olmuş acığa cıkmalı yoksa adaletten bahsedemeyiz.
    Cevapla
  • ns57 1 yıl önce Şikayet Et
    bu doktorların çoğu beyaz yakalı ailelerin evladları sıkıntı çekmemiş dışarda top oynamamış kolej çocukları veya her sene dershanelerde dirsek çürütmüş toplumdan pek haberi olmayan insanlar benim gördüğüm kadarıyla pandemiyi bile firsaata çevirip halkı muayene için randevu alamayacak duruma getirmeyide becerdiklerini düşünüyorum elhasıl insan sevgisi hemcinsine sefkat taşıyan insanlarımızın doktor olmaları gerektiği kanaatindeyim A'YI B' DOĞRU TERCİH EDENLERİN DEĞİL kaldı o bile kastırmayla nerdeyse dünyadan soyutlanmayla elde edilmiş bir işaretleme( çoğunluğunda)
    Cevapla
  • çoban 1 yıl önce Şikayet Et
    güzel haber kimsenin işini yapan insanlara zarar vermeye ve hakaret etmeye hakkı yok Amma sağlık çalışanları'da kendilerine çeki düzen vermeli birşey sorulunca insan gibi cevap vermeli hasta ve hasta yakınını köpek azarlar gibi azarlamamalı yaşlılar biraz geç anlıyor evet hepimiz yaşlı olacağız onlara karşı daha merhametli olmalılar
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    aile hekimleri de yanında çalıştırdığı işçiyi bıçaklıyor ne haber sayın bakan işçilerin kadrosunu verin onlarda kurtulsunlar yoksa vebali büyüktür
    Cevapla
  • Ankara 1 yıl önce Şikayet Et
    işçiler kadro alınca ağa kesiliyor, bilmiyormuyuz bunları... Ahlak yok kimse de ahlak
    Cevapla
  • Garip 1 yıl önce Şikayet Et
    Uzman çavuşa saldıran doktor da tutuklandımı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR