Son Dakika: Saldırı hazırlığındaki teröristler etkisiz hale getirildi!

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 3 PKK/YPG'li teröristin, ateş destek vasıtaları ile etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.06.2022 16:50 GÜNCELLEME 08.06.2022 16:54 GÜNCEL
Son Dakika: Saldırı hazırlığındaki teröristler etkisiz hale getirildi!
Son Dakika: Saldırı hazırlığındaki teröristler etkisiz hale getirildi!

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Saldırı hazırlığı yapan teröristleri tespit edildikleri yerde etkisiz hâle getirmeye devam ediyoruz." paylaşımında bulunarak, 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

MSB'den yapılan açıklamada, "Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 3 PKK/YPG'li terörist, ateş destek vasıtaları ile etkisiz hâle getirildi." denildi.

KAYNAK : Haber7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • tsk 1 yıl önce Şikayet Et
    Nehrimizden Münbiç ve Rakka’da PYD’nin hakim olduğu 3 baraja SU veriliyor. PKK ile mücadele yapacaksak bunları da göz önünde bulundurmalıyız. Bu suyu keselim, PYD ve PKK’ye yarıyor.
    Cevapla
  • Ramo 1 yıl önce Şikayet Et
    Elleriniz dert görmesin Rabbim sizleri korusun.
    Cevapla
  • Memoral 1 yıl önce Şikayet Et
    40 senedir Bitmiyorlar da. Komple doğu bölgesinde ki dağlar ovalar heryerin sulama uçaklarıyla benzin dökülerek yakılması lazım yanarak değilse dumandan ölsünler.
    Cevapla
  • Ah Vatanım 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur ittifakı Teröristlerin Belini KIRDI , ORDUMUZLA uyumu TAKDÌRE ŞAYAN Güçlü irade Güçlü TÜRKÌYE .C. DEVLETÌ
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR