Yunanistan’a kaçmak isteyen 2 FETÖ şüphelisi ile organizatör yakalandı

Edirne'nin Keşan ilçesinde, polis tarafından durdurulan araçta, yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmek isteyen 2 FETÖ şüphelisi ile 1 organizatör yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.06.2022 16:38 GÜNCELLEME 10.06.2022 16:38 GÜNCEL
Yunanistan’a kaçmak isteyen 2 FETÖ şüphelisi ile organizatör yakalandı
Yunanistan’a kaçmak isteyen 2 FETÖ şüphelisi ile organizatör yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, FETÖ şüphelilerinin yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçeceği bilgisi üzerine, Keşan-İpsala kara yolunda C.A.G.'nin kullandığı aracı durdurdu.

Araçtakilerin, İstanbul 29’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundan istinafta dosyası olan E.G. ve İstanbul 13’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde aynı suçtan istinafta dosyası bulunan eski Kur'an kursu eğiticisi T.G. olduğu belirlendi. FETÖ şüphelileri ile organizatör C.A.G., gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Ayhan Birol 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bi bitmediniz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR