Ankara’da istinat duvarının altında kalan araç kağıt gibi ezildi

Ankara’da Cuma günü sağanak yağış sonrası meydana gelen selden dolayı bir istinat çöktü. Çökme sonucu istinat duvarının altında kalan bir aracın kağıt gibi olduğu görüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 13.06.2022 10:11 GÜNCELLEME 13.06.2022 11:10 GÜNCEL
Ankara’da istinat duvarının altında kalan araç kağıt gibi ezildi
Ankara’da istinat duvarının altında kalan araç kağıt gibi ezildi

Ankara’da Cuma günü meydana gelen sağanak yağış sonrası meydana gelen selden dolayı bir istinat duvarı çöktü. Çökme sonucunda duvarın altında kalan Volkswagen markalı bir otomobil kağıt gibi ezildi.

İhbar üzerine gelen olay yerine gelen itfaiye ekipleri yığınları kaldırarak temizlik gerçekleştirdi. Yığınları kaldıran ekipler otomobilin kağıt gibi olduğunu gördü. Otomobilde herhangi bir vatandaşın olmaması büyük bir şans olarak görüldü. Olay yerine gelen ekipler otomobili çekiciyle kaldırdı.

KAYNAK : İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Engin 1 yıl önce Şikayet Et
    Araç Honda değil Wolkswagen passat
    Cevapla
  • chemist 1 yıl önce Şikayet Et
    sigorta şişirmesi sonucu ağır hasarlı olmuş artık:)
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    ferrari gibi olmuş
    Cevapla
  • Delo 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey insanlar o çok düşkün olduğunuz maliniza mulkunuze güvenmeyin boburlenmeyin mülk Allah'ındir. Biz sadece aciz ve fakiriz.
    Cevapla
  • emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Harika yorum, okurken duygulandım, gözlerim doldu, arada gülesim de geldi. Yeni yorumlar bekliyoruz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR