Eskişehir’den acı haber: Ölü ve yaralılar var

Eskişehir’den gelen son dakika haberine kamyon ve kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2022 16:09 GÜNCELLEME 21.06.2022 16:15 GÜNCEL
Eskişehir’den acı haber: Ölü ve yaralılar var
Eskişehir’den acı haber: Ölü ve yaralılar var

Acı olay Seyitgazi ilçesi Numanoluk Mahallesi mevkiinde saat 10.30 sıralarında meydana geldi.

Afyonkarahisar’dan Eskişehir istikametine seyir halinde bulunan Seyit Ahmet T. idaresindeki 66 ABG 338 plakalı kamyon ile karşı yönden gelen Davut T. kontrolündeki 26 AEZ 681 plakalı kamyonet çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma trafik timleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık personelleri tarafından yapılan kontrollerin ardından kamyonet sürücüsü Davut T.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Kamyonette yolcu olarak bulunan ve yaralanan Hüri S. ise ambulans ile Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Yaralı şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Ayrıca, cumhuriyet savcısının talimatıyla kamyon sürücüsü Seyit Ahmet T.’nin gözaltına alındığı bildirildi.

KAYNAK : İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamyonet değil o ticari
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR