Eren Bülbül'ün o paylaşımı 5 yıl sonra yeniden gündem oldu

Trabzon'da 5 yıl önce PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül için dua ve minnet dolu paylaşımlar yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.06.2022 14:00 GÜNCELLEME 24.06.2022 14:26 GÜNCEL
Eren Bülbül'ün o paylaşımı 5 yıl sonra yeniden gündem oldu
Eren Bülbül'ün o paylaşımı 5 yıl sonra yeniden gündem oldu

Trabzon'da, 5 yıl önce PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül'ün (15), sosyal medya hesabından 24 Haziran 2017'de yaptığı 'Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın' paylaşımı, yıl dönümünde yeniden gündem oldu.

Eren Bülbül kimdir? Şehit Eren Bülbül hikayesi ve biyografisi...Eren Bülbül kimdir? Şehit Eren Bülbül hikayesi ve biyografisi...

Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar eden ve girdikleri evi gösterirken teröristlerin açtığı ateş sırasında, Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile şehit olan Eren Bülbül’ün hayatını kaybetmesinin üzerinden 5 yıl geçti. Eren Bülbül, şehit olmadan önce sosyal medyadaki hesabından 24 Haziran 2017’de yaptığı 'Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın' paylaşımının ortaya çıkmasıyla Türkiye’yi hüzne boğdu. Eren Bülbül, o paylaşımın yıl dönümünde yeniden gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcıları, Eren Bülbül'ün o sözlerini 'İyi ki varsın Eren' notuyla paylaştı. 

 

 

KAYNAK : DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Kasım Ocak 1 yıl önce Şikayet Et
    İyiki varsın Eren, sana ve Ferhat astsubaya YÜCE ALLAH CC gani gani rahmet eylesin.
    Cevapla
  • İyiki varsın 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki varsın Eren, iyi ki vardin. Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Khrmn 1 yıl önce Şikayet Et
    İyiki varsın Eren
    Cevapla
  • Beyhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim gani gani rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHÜ TEALA makamını yükseltsin ailene sabır versin amin, iyi ki varsın Eren !..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR