FETÖ'den Boğaziçi'ndeki baskıncı ve eylemci akademisyenlere destek

Boğaziçi Üniversitesi'nde bilgi işlem bölümünü basarak evrak hırsızlığı yapan akademisyenlere ilişkin soruşturma sürerken FETÖ'nün sesi haber siteleri de organize bir şekilde evrak hırsızlığına destek vermeye başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.06.2022 13:20 GÜNCELLEME 28.06.2022 13:25 GÜNCEL
FETÖ'den Boğaziçi'ndeki baskıncı ve eylemci akademisyenlere destek
FETÖ'den Boğaziçi'ndeki baskıncı ve eylemci akademisyenlere destek

Boğaziçi Üniversitesi'nde bilgi işlem bölümünü basarak yasadışı bir şekilde bazı evraklara el koyan 4 akademisyen görevinden uzaklaştırılmış sonrasında derinleşen soruşturmada 2016-2018 yılları arasında ihalesiz olarak toplam 40 bin dolarlık satın alma yapıldığı da iddia edilmişti.

FETÖ'DEN EYLEMCİ AKADEMİSYENLERE DESTEK

Baskın ve olaya karışan isimlere ilişkin yeni bilgilerle skandal daha da büyürken FETÖ medyasının baskıncı akademisyenlere verdiği destek dikkat çekiyor.

OLAY

Geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Üniversitesi dört öğretim üyesi  Prof. Dr. Tuna Tuğcu, Prof. Dr. Yavuz Akpınar, Prof. Dr. İbrahim Semiz ve Prof. Dr. Emre Otay üniversitenin Bilgi işlem Merkezine bir baskın düzenlediği basına yansımıştı. Üniversite yönetimi ve bilgi işlem merkezi başkanının Cumhurbaşkanı tarafından açılışı gerçekleştirilen Kandilli Bilim, Teknoloji ve Araştırma binasının açılış törenine katılmalarını ve kampüste olmayışlarını fırsat bilen akademisyenlerin, üniversitenin Bilgi İşlem merkezinde görevli personeli tehdit ettiği ve yetkileri olmamasına rağmen bazı evrakı gasp ettikleri ortaya çıkmıştı. 

 
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • efe 1 yıl önce Şikayet Et
    geberesiceler
    Cevapla
  • akademisyen 1 yıl önce Şikayet Et
    hainin en bol olduğu yerlerden biri de ne yazık ki akademi...küreselci kafalar dolu...tüm güm insan hakları, demokrasi, atatürkçülük diye nutuk atarlar ama üçüne de düşmandırlar...tam bir yobaz çetesi.
    Cevapla
  • birbilen 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kişilerin işlerine hemen son verilmeli, ayrıca hukuki şüriç işlemeli... bu hainlerin kurumda kalmamaları derhal sağlanmalı...
    Cevapla
  • Bozoklu Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    Mevzu HIRSIZLIK olsun ve Fettuşiler hırsızdan yana olmasınlar..!!! Eğer desteklemeseler bu , eşyanın tabiatına aykırı bir vaziyet olurdu...
    Cevapla
  • nasri 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar gidilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR