Son dakika: Cumhurbaşkanı ödeneği ile ilgili madde ek bütçe teklifinden çıkarıldı

Son dakika: TBMM Genel Kurulunda, cumhurbaşkanı ödeneğinde artışa imkan sağlayan "Cumhurbaşkanı ödeneğinin yüzde 20.2 artırılmasına" ilişkin ifade 2022 yılı ek bütçe teklifinden çıkarıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2022 02:24 GÜNCELLEME 29.06.2022 02:24 GÜNCEL
Son dakika: Cumhurbaşkanı ödeneği ile ilgili madde ek bütçe teklifinden çıkarıldı
Son dakika: Cumhurbaşkanı ödeneği ile ilgili madde ek bütçe teklifinden çıkarıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada "Buradan TBMM'ye bir çağrıda bulunmak istiyorum. Ek bütçenin genel kurulda görüşmeleri sırasında Cumhurbaşkanı ödeneği ile ilgili maddenin kanun metninden çıkartılmasını talep ediyorum." demişti.

TEKLİFTEN ÇIKARILDI

TBMM Genel Kurulunda, cumhurbaşkanı ödeneğinde artışa imkan sağlayan "Cumhurbaşkanı ödeneğinin yüzde 20,2 artırılmasına" ilişkin ifade 2022 yılı ek bütçe teklifinden çıkarıldı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 69 TÜMÜ
  • devir 1 yıl önce Şikayet Et
    kemal iş bankasından aylık ne kadar pay alıyor. ne kadar maaş alıyor chp açıklasın. kemal milletin parasına çöküyor. chp milletin parasına çöküyor. iş bankası hisseleri milletin parasıdır. ve derhal hazineye devredilmesi gerekmektedir.
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP ve yandaşları şimdi nasıl yorum yapacaksınız merakla bekliyorum yatacak yeriniz yok
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    emekli vekillere de zam verilmesin
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı Çoban Misali...Chp'lilerin Yalanları yüzünden Chp'li Vekiller bu sene Zamdan olacaklar... içimin yağı eridi valla. :)
    Cevapla
  • Gürhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis iğrenç yalanlarınızdan aşağılık iftiralarınızdan bıktı artık,cevap olarak yasa çıkarıp ödeneği kaldırdi,rahat edin şimdi çapulcular
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR