Son Dakika: Beykoz'daki orman yangını söndürüldü

Son dakika haberi... İstanbul Beykoz'da orman yangını çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yerleşim alanına yakın noktada çıkan yangın söndürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2022 13:18 GÜNCELLEME 03.07.2022 13:19 GÜNCEL
Son Dakika: Beykoz'daki orman yangını söndürüldü
Son Dakika: Beykoz'daki orman yangını söndürüldü

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul'un Beykoz ilçesinde, Çavuşbaşı'nda saat 11.50 sıralarında orman yangını çıktı. Evlere yakın noktada çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüdü. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangına havadan helikopterle de müdahale edildi. Ormanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alındı. İtfaiyenin söndürme çalışmaları devam ediyor.

KAYNAK : DHA, İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Müslüman türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya piknik deyip durmayın.havalar o kadar sıcak degil.belli iste.asacaksin bunlari.biz o kadar sıcak yazlar atlattık.o kadarda piknik yapılıyordu.hic bu seneler kadar es zamanlı orman yangını görmedik.asmazsan vatan hainlerini ellerinden gelse bu ülkenin altına dinamit koyup patlatır burayı yer yüzünden silmek isterler.idaam idam.baska çare yok.hukumet asıl sorunu görmeli bu ülkede CEZA yok
    Cevapla
  • köroğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Orası piknik alanı değil her yangını pikniğe bağlamak yanlış. İstanbullunun hafta sonu bir pikniği var onuda yasaklamayın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Piknik yasaklanacak
    Cevapla
  • zafer42 1 yıl önce Şikayet Et
    chp nin ortaklarina sorun
    Cevapla
  • Türk oglu Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman anlayacaksıniz sallandirin bir kaç tanesi bakalım bir daha yakarlar mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR