Esenler Kaymakamlığı'ndan "çocuğa tecavüz" iddiasına yalanlama

Esenler Kaymakamlığı sosyal medyada yer alan çocuğa tecavüz iddialarının gerçek dışı olduğunu açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.07.2022 10:54 GÜNCELLEME 06.07.2022 13:02 GÜNCEL
Esenler Kaymakamlığı'ndan "çocuğa tecavüz" iddiasına yalanlama
Esenler Kaymakamlığı'ndan "çocuğa tecavüz" iddiasına yalanlama

Esenler Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan, 'ilçemizde yabancı uyruklu şahıslar tarafından bir çocuğa tecavüz edildiği' yönündeki iddialar gerçek dışıdır, ilçemizde bu şekilde bir olay yaşanmamıştır.

Kamu düzeni ve güvenliğini bozmayı hedefleyen bu ve benzeri paylaşımlara itibar edilmemesi hususu kamuoyunun takdirine saygıyla sunulur" denildi.

KAYNAK : DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • hemmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve benzerleri neden yakalanıp, gerekli ceza verilmiyor. Yalanlama ile bu işi geçiştirmek, acizlikten başka bir şey değil.
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    bazıları insani değerlerini yitirmişlerden taciz iddialarını gelir kapısı haline getirenler olduğunu yetkililer herhalde bilirlerdir. polise başvurup sonra şu kadar para karşılığında şikayetini geri çekenlerin sayısı mı artıyor?
    Cevapla
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    Fitneyi uykusundan uyandırmak için FİTNECİLER hep pusuda bekliyorlar. Allah fırsat vermesin.
    Cevapla
  • Türk oğlu Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu pisliği Burhaniyedede duydum yok surşyeliler kıza tecavüz etmişteeMİLLETİ GALYANA GETİRME YALANLARI Böyle bir durum varsa polisimiz var
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 1 yıl önce Şikayet Et
    chp de herğün bu olaylar var zaten yabancıya gerek yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR