İçişleri Bakanı Soylu, metroda hakarete uğrayan Senegalliyi ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da metroda hakarete uğrayan Senegalli Davut'u kaldığı evde ziyaret etti.

ABONE OL
GİRİŞ 10.07.2022 23:26 GÜNCELLEME 11.07.2022 03:52 GÜNCEL
İçişleri Bakanı Soylu, metroda hakarete uğrayan Senegalliyi ziyaret etti
İçişleri Bakanı Soylu, metroda hakarete uğrayan Senegalliyi ziyaret etti

Bakan Soylu, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Senegalli Davut, tertemiz bir insan... Eşi, kızları Rukiye ve Fatma, metroda uğradıkları ırkçı saldırıya çok üzülmüşler... Biz, Müslümanız. Bizde yabancı düşmanlığı olmaz, olamaz; bunu reddederiz. Siyasete alet edecekler diye boynumuzu eğmedik, eğmeyiz..." ifadelerini kullandı.

Soylu'nun mesajının ekinde paylaştığı videoda ise Senegalli Davut ve ailesiyle sohbeti yer aldı.

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 70 TÜMÜ
  • ???? 1 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk’ün Mülteci Politikası! Türk Soylu olmayanlar istediği yere yerleşemez. Anadili Türkçe olmayanlar müstakil mahalle kuramaz, işçi ve sanatçı kümesi oluşturamaz. Ecnebilerin bir Belediye’deki nüfusu %10’u geçemez. Resmî Gazete- 21 Haziran 1934
    Cevapla
  • Türkçü 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek partinin Asil Türk Milleti ve Türklükle zerre ilgisi yoktur. Onlar gayri Müslim sabetay, Şemsi efendi gibi, yahudi Muiz kohen gibi, ermeni agop dilaçar gibi, rum oldukları halde, evladı Fatihan olmayan selanikli oldukları halde Türk kılığına girer ve en fazla zararı Türke verirler. Nihal Atsız Türkiye Cumhuriyeti 1950 de kuruldu der, Ondan öncesi istipdat ve Türklüğe zulüm idaresiydi der. Daha ne desin. Yazdıklarının kemalle bir ilgisi yok onlar Osmanlının taa önceden uyguladığı Mecburi İskan politikasıdır.
    Cevapla
  • Kasım 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de müslümanlar ırkçılık yapmaz yapamaz ve yok. Var mış gibi gösteriliyor. Tezgah. Gündem oluşturma. Haber yapıp hükümet yetkilileri sahip çıkmadı veya duyarsız kaldı haberi çıkara bilmek. Bu yüzden gerekli gereksiz konuları haber yapıp hükemetten birirlerinin ilgilenmesi ile daha önemli konulara zaman ve vakit ayırmamalarını sağlamak veya üzeride durulan konuların uzamasını sağlamak.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    daha önce çok referandum yaptık hepsini kazandık yine kazanırız merak etme
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi kazanırsınız siz her şeyi. Buyrun hodri meydan.
    Cevapla
  • demdane 1 yıl önce Şikayet Et
    müslümanların arasına fitne sokan , ALLAH'ın gazabına mutlaka uğrar...
    Cevapla
  • tunctunc 1 yıl önce Şikayet Et
    Senegal ve benzer ülke insanlari gelsinler´SURUYELILER ARTIK GITSINLER.istemiyoruz karde$im gitsinler.Aralarainda cok fark var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR