Görevden alınan CHP'li Hüseyin Sarı'dan skandal '15 Temmuz' paylaşımı!

Balıkesir’in Erdek ilçesi eski belediye başkanlarından CHP’li Hüseyin Sarı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım nedeni ile gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.07.2022 02:44 GÜNCELLEME 16.07.2022 09:57 GÜNCEL
Görevden alınan CHP'li Hüseyin Sarı'dan skandal '15 Temmuz' paylaşımı!
Görevden alınan CHP'li Hüseyin Sarı'dan skandal '15 Temmuz' paylaşımı!

Balıkesir'in Erdek ilçesinin görevden alınan CHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Facebook hesabından 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yaptığı paylaşımda, skandal ifadelere yer verdi.

Eski belediye başkanı Hüseyin Sarı, 15 Temmuz paylaşımı dolayısı ile gözaltına alındı. CHP’li Sarı’nın sosyal medya hesabından yaptığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebi ile görsel ve yazılı paylaşımı nedeni ile ikamet ettiği evinden Erdek polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenilirken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile olay hakkında bilgi verdi. 

Bakan Soylu, iletisinde, "15 Temmuz ihanetine direnen vatandaşlarımızı ve şehitlerimizi aşağılayan H.S. isimli şahıs, Balıkesir polisimiz tarafından gözaltına alındı. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik, suç ve suçluyu övme, terör örgütü propagandası yapma suçlardan hakkında yasal işlem başlatıldı" şeklinde bilgi verdi.

İHALEDE USULSÜZLÜK SEBEBİ İLE GÖREVİNDEN ALINMIŞTI

Edinilen bilgiye göre Hüseyin Sarı’ya daha önce de Cumhurbaşkanına hakaretten işlem yapılırken, ihalede usulsüzlük sebebi ile Erdek Belediye Başkanlığı görevinden alınmıştı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 138 TÜMÜ
  • Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkün Türk düşmanlığı, Din adamının Din düşmanlığı, Suçun cezaya düşmanlığı cezanın suça düşmanlığı, İnsanın İnsana düşmanlığı, VS. VS. Nerde ve nasıl biter bizde bilmiyorum bu olaylar. Kolay gelsin milletimize.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Balıkesirse şaşırmadık hepsi aynı
    Cevapla
  • Keşke ölseniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok cahilsin
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ağzına sağlıkkk
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    gørev yaptigi surece butun mallarini iyice inceleyin nerde bulmus ne yapmis kimlere izin vermis kacak yerler de onlari bulup idam edin gitsin bu tipleri
    Cevapla
  • avcı 1 yıl önce Şikayet Et
    sen bir kere asmazsan onlar her gün asarlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR