Başakşehir'de göletteki kazların çalındığı iddiasına emniyetten açıklama

Başakşehir Bahçeşehir'de bir kadının göletteki kazları çantasına koyarak çaldığı yönünde sosyal medyada paylaşılan videoya ilişkin emniyetten açıklama yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.07.2022 22:12 GÜNCELLEME 18.07.2022 10:11 GÜNCEL
Başakşehir'de göletteki kazların çalındığı iddiasına emniyetten açıklama
Başakşehir'de göletteki kazların çalındığı iddiasına emniyetten açıklama

Bahçeşehir'de, bir kadının göletteki kazları alıp çantasına koyarken çekilen videosu sosyal medyada paylaşıldı. Çok sayıda kullanıcının tepki gösterdiği görüntülere ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı.

Açıklamada, "17.07.2022 tarihinde saat 16.00 sıralarında bazı sosyal medya platformlarında yer alan videolarda, Başakşehir ilçesi Bahçeşehir Mahallesindeki bir parkta, 2 kadın şahsın gölette yüzen kazları çantalarına koyarak çaldıkları yönünde paylaşımlar yapılmıştır. İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince konuyla ilgili yapılan çalışmalarda parkın güvenliğinden sorumlu personeller ile görüşülmüştür. Yapılan görüşmelerde kazların kadın şahıslara ait olduğu belirlenmiş, kazları gölete bırakmak isteyen şahıslara güvenlik görevlilerinin engel olması üzerine, şahıslar kazları tekrar yanlarına alarak parktan ayrıldıkları anlaşılmıştır" denildi.

KAYNAK : DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 69 TÜMÜ
  • İDAM ŞART 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam şart
    Cevapla
  • Alpagu 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medyaya inanıp kendine yol çizenin gaz kadar aklı yok, sosyal medyayı pravakosyon amaçlı kullanan şerefsiz alçak kadar da kanı bozuk, sütü bozuk Vatan haini yok. Zilleti ve zilletçiyi anlatmaya gerek yok.
    Cevapla
  • akinaslan 1 yıl önce Şikayet Et
    dedikodu bizde, yapan bizde, iftira bizde bu millet iflah olmaz. yazıklar olsun
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    bizim semt İkitelli dede kadınlar çocuklarına pazardan kaz,ve ördek yavrusu almış,büyüyüncede kesmeye kıyamamışlar. belliki kadınlar kazları yavruyken aldı,büyüdüklerinden oraya bırakmak istedi,niye engel olmuşlarki,orada yaşar giderlerdi,yiyecekleri kuru ekmek.
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Atma Rıfkı!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR