Av sırasında domuz sanıp arkadaşını vurdu!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde av sırasında arkadaşı T.L.’nin domuz sanıp tüfekle vurduğu Enes Kabasakal yaşamını yitirdi. T.L. gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.07.2022 11:19 GÜNCELLEME 19.07.2022 11:27 GÜNCEL
Av sırasında domuz sanıp arkadaşını vurdu!
Av sırasında domuz sanıp arkadaşını vurdu!

Isparta'da T.L.(16) ile arkadaşı Enes Kabasakal(16), akşam yemeğinin ardından iddiaya göre evden tüfek alıp, motosikletle domuz avlamaya gitti.

Yalvaç-Aşağı Tırtar kara yolu yakınındaki Köyönü mevkisine geldiklerinde Kabasakal motosikletten inerek ağaçların arasına girdi.

Bu sırada T.L., ağaçların arasından gelen sesi domuz sanarak otomatik av tüfeğiyle yaklaşık 30 metreden ateş etti. Tüfekten çıkan kurşunun sağ göğüs bölgesine isabet ettiği Enes Kabasakal, yere yığıldı.

Arkadaşını vurduğunu fark eden T.L. hemen yardım istedi. Olay yerine sağlık ekipleri, jandarma ile köyde yaşayanlar geldi.

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Enes Kabasakal'ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI

Kabasakal'ın cansız bedeni savcılığın incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Yalvaç Devlet Hastanesi’nin morguna götürülürken, T.L. ise gözaltına alındı.

KAYNAK : DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Çok tuhaf 1 yıl önce Şikayet Et
    Hep nedense av sırasında arkadaşı vururlar çok tuhaf
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    Bursalı yorumcu,domuzu ne yapacak diyorsun---satıyorlar ,sucuk sosis firmalarına,lokantalara,tabilotlara,donmuş hazır gıda üreticilerine.semt pazarında bile salam sucuk satılıyor,birinin alıp ne eti diye incelediğini görmedim şimdiye kadar.
    Cevapla
  • Bursalı 1 yıl önce Şikayet Et
    İşin içinde başka bir iş var. O çocuğu kesinlikle başkası vurmuştur.16 yaşında 2 çocuk bilgisayar oyununu bırakacak domuz avına çıkacak, kim inanır ....
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir bu çocuğa silah niye verilir iki domuz sanıp kaçıncı adamın vurulması domuzla adamı ayır edemiyorsanız avda ne işiniz var.
    Cevapla
  • laylaylom 1 yıl önce Şikayet Et
    günümüzde moda olan iki durum var 1.anlaşamadığı kadınları balkondan atmak 2.av yaparken arkadaşı yabani hayvan zannetmek.
    Cevapla
  • deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşla ava gidilir ve nedense tüfeği olmayan hep çalıların içine girer heralde elleriyle domuz boğacak, elinde tüfeği olanda ne hikmetse açık alandadır ve arkadaşını hiç kontrol etmeden çalılara ateş eder ve kazara biri vurulur
    Cevapla
  • Bursalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Klasik senaryo....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR