Araba denize uçtu, felçli iş adamı hayatını kaybetti!

İş adamı İbrahim Kurşunoğlu ve oğlu Mecit Güçlü Kurşunoğlu'nun içinde bulunduğu cip, limandan denize uçtu. Felçli olduğu öğrenilen iş adamı hayatını kaybederken, sürücü koltuğundaki oğlu kurtuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.07.2022 15:59 GÜNCELLEME 19.07.2022 16:22 GÜNCEL
Araba denize uçtu, felçli iş adamı hayatını kaybetti!
Araba denize uçtu, felçli iş adamı hayatını kaybetti!

İstanbul Şile'de pazar akşam saatlerinde Mecit Güçlü Kurşunoğlu (23), 3 ay önce beynine pıhtı atması sonucu sağ tarafı felçli kalan babası İbrahim Kurşunoğlu (50) ile birlikte ciple limana geldi. Tuzla deri sanayide fabrika sahibi olduğu öğrenilen baba Kurşunoğlu ile oğlu önce araçlarının içinde bir süre oturdu. Daha sonra araç denize doğru hareket etti.

Denize düşen cipten sürücü Mecit Güçlü Kurşunoğlu, kendi imkânlarıyla çıkarken, baba İbrahim Kurşunoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Dalgıçlar tarafından araçtan çıkartılan İbrahim Kurşunoğlu'nun cenazesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Cip ise sabah saatlerinde vinç yardımıyla denizden çıkartıldı. Sahil güvenlik ekiplerinin cipte inceleme yaptığı belirtildi.

VİTESLERİ KARIŞTIRDIĞINI İDDİA ETTİ

Mecit Güçlü Kurşunoğlu poliste verdiği ifadesinde vitesleri karıştırdığını ileri sürdü. Geri yerine ileri vitese taktığını söyleyen Mecit Güçlü Kurşunoğlu'nun sonrasını hatırlamadığını belirttiği kaydedildi. Kurşunoğlu ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

"DENİZİ SEYREDİYORLARDI, ANİDEN, HIZLI BİR ŞEKİLDE DENİZE UÇTU"

Olayı gören Muhammet Alican, "Denizi seyrediyorlardı. Aniden hızlı bir şekilde denize uçtu. İçinde baba oğul vardı. Baba felçliydi. Koşarak gittik, sahil güvenliği çağırdık. Babayı sahil güvenlik çıkardı. Zaten 15 dakikadan fazla denizde kalmıştı. Çocuk kendisi çıktı hemen" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Düzce81 1 yıl önce Şikayet Et
    İşin aslını bilmeden Sui zan çirkin bir olay uzak durun. Suda ölen şehit sayılır Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Senserey 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesin bir şey bilmiyoruz lakin Rabbim daha iyi bilir kim ne yaparsa aynı muameleyi görecek dünya kimseye kalmaz vesselam
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Mirasa çökmek için oğul işi planlı yapmış gibi. Bu jeep otomotik vitestir karıştırılması mümkün değil. Adam boşu boşuna gitmiş gibi geldi bana. İnşaallah öyle değildir yakında kokusu çıkar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Durduk yerde araba niye hareket etsin hem de içinde oldukları halde . Vitesi karıştırdım demesi bana insndırıcı gelmedi . Soruşturma açılabilir . Gerçek ortaya çıkmalı
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Medresee.. gerisi vesvese.. Evlatlarımız hayırlı olması duası ile
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR