İBB Başkanı 58 gündür öğrenci akbil muafiyetini imzalamadı

Seçim döneminde vatandaşa ucuz ulaşım sözü veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, öğrenci akbili için alınan indirim kararını işleme koymamakta ısrar ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 20.07.2022 03:46 GÜNCELLEME 20.07.2022 10:30 GÜNCEL
İBB Başkanı 58 gündür öğrenci akbil muafiyetini imzalamadı
İBB Başkanı 58 gündür öğrenci akbil muafiyetini imzalamadı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz aylarda ulaşıma yüzde 40 zam yaptı. Yapılan zam, büyük tepki çekerken Cumhur İttifakı zam kararının geri alınması için harekete geçti.

İBB Meclisi'nde yapılan yeni oylama ile birlikte öğrencilere yönelik yüzde 40 zammın kaldırılması yönünde karar alındı.

Tevfik Göksu’dan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na öğrencilerle ilgili tepkiTevfik Göksu’dan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na öğrencilerle ilgili tepki

HAFTALAR GEÇTİ HALA SES YOK

Gelişmenin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı'nın oylarıyla alınan öğrenci aylık abonman ücretlerinin 109 TL'den 78 TL'ye düşürülmesi kararını 58 gün geçmesine rağmen onaylamadı.

Seçim döneminde ucuz ulaşım vaadinde bulunan İmamoğlu, öğrenci akbiline yapılan zammın geri çekilmesi kararını uygulamamakta ısrar ediyor.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 73 TÜMÜ
  • Aliço 1 yıl önce Şikayet Et
    Tatildedir doğaçlama dans izliyordur eko
    Cevapla
  • ismail yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Tatil canavarı eko biraz destek çıkta gençlerde tatil yapsın keser gibisin unutma keser döner sap döner
    Cevapla
  • İlyas aydin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın İmamoğlu orencylere inrim yapmasının sebebi reklamlara ve suungen dansına para lazm
    Cevapla
  • Öztürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamda başkan sıfatı yok.
    Cevapla
  • Halil 1 yıl önce Şikayet Et
    Tatil şahane, zamlar bahane....!!! Bay balon imambayıldı "her şey çoook güzel olacak" diyordu. Gerçekten çoook güzel oluyor.... Bay balonun gerçek yüzünü seçimden sonra, İstanbul'lu ve bu millet çok güzel gördü...
    Cevapla
  • Necla 1 yıl önce Şikayet Et
    Hani nerede Z kuşağı gördüler İstanbul un halini cahil Z kuşağı hiç bı şey bildikleri yok siyasetten ne anlarlar terörist partisiyle birlikte olan dan ne hayır beklersin bunlar gelirse çok ararlar reisi açlıktan ölümler haberleri yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR