Sahte doktorun estetik faciası

İstanbul'daki özel bir klinikte yüzüne dolgu yaptıran Gülseren Ö. tanınmaz hale geldi. Doktor olmadığı anlaşılan Aysel A. ile klinik sahibinin 3 yıl hapsi istendi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.07.2022 08:32 GÜNCELLEME 20.07.2022 08:32 GÜNCEL
Sahte doktorun estetik faciası
Sahte doktorun estetik faciası

Klinikte bulunan Aysel A., Gülseren Ö.'ye iddiaya göre Bulgaristan'da doktor olduğu söyleyerek kendisine talep ettiği işlemleri uygulayabileceğini söyledi. Gülseren Ö., fiyatta anlaşma sağladıktan sonra dolgu operasyonu için iki farklı klinikte bıçak altına yattı.

Kendisine yapılan dolgu operasyonundan sonra evine giden Gülseren Ö.'nün yüzünde, dudaklarında ve boynunda şişlikler meydana geldi. Vücudunda yaşadığı değişikliği klinikte bulunan kişilere söyleyen Gülseren Ö., şişliklerin geçici olduğunu cevabını aldı.

SENTETİK MADDEYLE DOLGU YAPTILAR

Gülseren Ö., şişlikler inmeyince hastaneye müracaat ederek tedavi altına alındı. Mağdur kadın burada yüzüne 'Beautical5' isimli bir maddenin uygulandığını ve bu maddenin sentetik olduğu bilgisini alınca hayatının şokunu yaşadı.

Yüzünde bulunan şişler ve morlukları fotoğraflayarak savcılığa başvuran Gülseren Ö., yüzüne dolgu uygulaması yapan Aysel A., özel kliniğin sahibi Melike D., ve bir başka kliniğin sahibi olan Sebiha L., hakkında suç duyurusunda bulundu.

DOKTOR SAHTE ÇIKTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2017 yılında başlatılan soruşturma tamamlandı. İşlemi gerçekleştiren Aysel A., iki kliniğin yetkilileri Sebiha L. ve Melike D. hakkında iddianame düzenlendi. 3 yıla kadar hapisleri istendi.

Dolgu işlemi yapan Aysel A. ifadesinde gerçekleştirdiği operasyonları kabul etti. Aysel A.'nın Bulgaristan'da doktor olmadığı ve lise mezunu olduğu ortaya çıktı.

KAYNAK : SABAH GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 111 TÜMÜ
  • Çok Cahil Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    33082'den Cilt Bakımı ve Makyaj dalı kaldırılsın. Bu dalda belge alanlar kendini "ESTETİSYEN" olarak tanıtıp, işlem yapıyorlar.
    Cevapla
  • Gerçekler 1 yıl önce Şikayet Et
    İstediği güzelliğe kavuşmuş Allah akıl vermiş ama galiba bunun gibiler orda yokmuş
    Cevapla
  • MİLLET 1 yıl önce Şikayet Et
    Ders olsun millete...
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    saç takma tırnak takma yüz esteik burun estetik dudak ve göğüs dolgu . kadınlar alahin verdiğine şükred miyorlar . erkek nasil mutlu etsin kadını :)))
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    allah 'ın verdiğine şükretmez isen allah alır onu .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR