Kız kardeşinin erkek arkadaşını 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Özbekistan uyruklu Romishi Akmatova (28), kız kardeşi Dilarom Akmatova'yı (22) dövdüğü gerekçesiyle tartıştığı onun erkek arkadaşı Türkmenistan uyruklu Davlet Babayev'i (25), 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 21.07.2022 12:23 GÜNCELLEME 21.07.2022 12:23 GÜNCEL
Kız kardeşinin erkek arkadaşını 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü
Kız kardeşinin erkek arkadaşını 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Olay, saat 01.30 sıralarında Memurevleri Mahallesi'nde meydana geldi. Dilarom Akmatova, ağabeyi Romishi Akmatova'yı arayıp, birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Davlet Babayev'in sürekli kendisini dövdüğünü söyledi.

Bunun üzerine Romishi Akmatova, kardeşi ve erkek arkadaşının yaşadığı adrese gitti. Akmatova, konuşmak için Babayev'i dışarıya çağırdı. Burada taraflar arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Romishi Akmatova, Davlet Babayev'i 15 yerinden bıçaklayarak kaçtı.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Davlet Babayev'in hayatını kaybettiğini belirledi. Babayev'in cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’nun morguna götürüldü.

Romishi Akmatova ise sabah saatlerinde suç aleti bıçakla teslim oldu. Gözaltına alınan Akmatova’nın sorgusunun sürdüğü bildirildi.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Hakkı hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Ev kiralarının artması fuhuşu artırdı. 7 sevgili aynı evi paylaşıyor. Devlet evliliği teşvik etmeyip yardımcı olmayınca fuhuş sektöründe artış yaşanıyor.
    Cevapla
  • mucahid 1 yıl önce Şikayet Et
    devlet ne yapacak herkezi evlendirexekmi denyo
    Cevapla
  • BirVatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Gayrı meşru, ahlak dışı yaşam, nikahsız birliktelikler aileyi, gençliği ve toplumu bitiriyor. Lütfen önlem alın ey koltuk sahipleri.
    Cevapla
  • MEHMET 1 yıl önce Şikayet Et
    Asıl sorun göçmenlikte değil. Sorun yerli de olsa yabancı da olsa adı konmamış birlikte yaşama şekli. Yani Nisan yok nikah düğün yok karı koca gibi aynı evde kalıyorlar. Ama adam kimseye karşı bir sorumluluk üstlenmiyor. İstediğimi yaparım istediğimde çeker giderim diyor. Benzer haberler Türkiye'nin dört bir tarafında sürekli çıkıyor. Malasef temel problrm bu. Gayri resmi birliktelik, ahlaka mugayır ilişki ve onun doğurdu kötü sonuçlar.
    Cevapla
  • tsk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu göçmenleri Türkiye'ye getirenleri yakalamadan polisimiz daha çok boşyere yorulur.
    Cevapla
  • aspetli 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar göçmen değil turist olarak ülkemize geliyorlar 90 gün ikamet şartları var. Tabi 90 günden sonra donus yapmıyorlar kaçak olarak yaşıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR