20 yıl hapisle aranan yağma ve yaralama hükümlüsü yakalandı

Karaman'da 'nitelikli yağma' ve 'yaralama' suçlarından hakkında 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Hüseyin Akın (32), saklandığı evde yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.07.2022 15:32 GÜNCELLEME 22.07.2022 15:32 GÜNCEL
20 yıl hapisle aranan yağma ve yaralama hükümlüsü yakalandı
20 yıl hapisle aranan yağma ve yaralama hükümlüsü yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi İnfaz Büro Amirliği ekipleri, 'nitelikli yağma' ve 'yaralama' suçlarından hakkında 20,5 yıl kesinleşmiş cezası bulunan Hüseyin Akın'ın, yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan araştırma sonucu adresi tespit edilen Akın, saklandığı evde polis tarafından gözaltına alındı. Akın, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR