Pençe Kilit Operasyonu'nda 289 terörist etkisiz hale getirildi

Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe-Kilit operasyonları kapsamında toplamda 289 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.07.2022 11:21 GÜNCELLEME 23.07.2022 12:23 GÜNCEL
Pençe Kilit Operasyonu'nda 289 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe Kilit Operasyonu'nda 289 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığ (MSB), Pençe-Kilit operasyonlarındaki son bilanço hakkında bir paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımda şu açıklamalara yer verildi:

289 TERÖRİST ETKİSİZ

Irak’ın kuzeyinde 17 Nisan 2022’de başlatılan Pençe-Kilit Operasyonu ile 289 PKK'lı teröristi etkisiz hâle getiren Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; tespit ettiği ve içerisinde çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi bulunan 330 mağara ve sığınağı da imha etti.

BUGÜN 3 TERÖRİST ETKİSİZ

MSB'den yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, teröristle mücadelesini etkin ve kararlı şekilde sürdürüyor. Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden operasyonlar kapsamında Pençe-Kilit bölgesinde 1, Metina bölgesinde de 2 olmak üzere toplam 3 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi." denildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 49 TÜMÜ
  • Kasım MOLLA 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyyy, Bakanlık,bırakın bu geriye dönük rakamlariBakin her gün Şehit cenazeleri görüp defin yapıyoruz ama hicbir terörist leşi görmedik.Artik bu rakamlara itibarde etmiyoruz.En kisa zamanda Munbuç,Tel Rıfat,Aynel Arap,Derbesiye, Kamışlı temizlenmezse biz şehitleri vermeye devam edeceğiz.Kac yerden izin alıp bu harekatı başlatacaksïnız.Daha dün Rusya, İdlib te 5 i bebek,7 kişi katletti,kimden izin aldı.Evvelki gün İsrail Şami vurdu.Ayiptir, günahtır,milletin onurunu düşünün.Vurun ALLAH Aşkına,yetti be !
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sınırın bu tarafına gelene gerekeni yapmak yerine sağa sola saldırmakla ne çözeceğiz? Teröriste gerek yok ki, Amerikan işbirlikçisi afganları bile din kardeşimiz diye yedirmediler mi?Teröristi de yedirirler sen rahat ol. Girilecek yerlerde Rus ve Amerikan askeri var. ABD ve Rusya izin vermezse girebilecek durum yok. Girsen kaldığın sürece orada da hedef olacaksın ne farkedecek?
    Cevapla
  • Guaidoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Elleriniz dert görmesin.
    Cevapla
  • Dadaş biyoç 1 yıl önce Şikayet Et
    Ateşleri bol olsun kâfirlerin Rabb'im soylarını kurşun inşallah amin.
    Cevapla
  • İstanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    chdp yi üzmeye devam edin . Vallahi 12 kişilik ailenin tamamı size oy verecek Cumhur ittifakı.
    Cevapla
  • 1071 1 yıl önce Şikayet Et
    Kökleri kuruyacak İNŞAALLAH !..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR