CHP Balıkesir mitingi için, İstanbul'dan otobüs kaldırdılar!

CHP'nin İstanbul'daki ilçe yönetimleri, üyeleri otobüslere doluşturarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Balıkesir mitingine gönderdi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.07.2022 22:35 GÜNCELLEME 24.07.2022 22:49 GÜNCEL
CHP Balıkesir mitingi için, İstanbul'dan otobüs kaldırdılar!
CHP Balıkesir mitingi için, İstanbul'dan otobüs kaldırdılar!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) üçüncü "Milletin Sesi" Mitingi, bugün Balıkesir'de düzenlendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kuva-yi Milliye Meydanı'nda toplananlara hitap etti.

Söz konusu organizasyonun taşıma bir miting olması ise CHP'li sosyal medya platformlarının paylaşımlarıyla açığa çıktı.

İSTANBUL'DAN OTOBÜSE DOLUŞUP MİTİNG ALANINA GÖNDERİLDİLER

CHP'nin Sultangazi, Arnavutköy, Zeytinburnu, Ümraniye ve Maltepe oluşumlarınca sosyal medya üzerinden servis edilen görüntülerde otobüslere doluşturulan parti üyelerinin Balıkesir'e gönderildiği anlaşıldı.

BELEDİYENİN OTOBÜSLERİ CHP'NİN MİTİNGİNDE!

Görüntülerde Maltepe Belediyesi'ne ait otobüslerin Balıkesir'deki miting için İstanbul'dan doldurulup getirildiği, araçların ön camlarında 'görevli' ibaresinin bulunduğu gözlemlendi.

Vatandaşın hizmetinde kullanması gereken otobüsleri partisinin mitingi için yollara döken Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'a da tepkiler gecikmedi.

MİTİNGE ADAM DOLDURMAK İÇİN MEGAFONLARLA PLAJA İNDİLER!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 24 Temmuz'da Balıkesir'de yapacağı miting öncesi İl ve ilçe örgütleri, Kılıçdaroğlu'nun mitingine dinleyici toplayabilmek için ellerine aldıkları megafonlarla sahil ve plajların yolunu tutmuştu.

Denizin ve güneşin tadını çıkararak dinlenen vatandaşlara, megafonla seslenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekilleri Ensar Aytekin ve Fikret Şahin, güneşlenen tatilcileri mitinge çağırmış, CHP'li heyete büyük tepki yağmıştı.

TATİLCİLER RAHATSIZ OLUP TEPKİ GÖSTERDİ

CHP'lilere tepki gösteren bazı vatandaşlar, tatilde siyaset duymak istemediklerini dile getirerek, yapılan anonslara son verilmesini istemişti.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • Evden 1 yıl önce Şikayet Et
    Buna inanıp yine yine milyon dolarların buharlaştığı ortama devam etmemizimi istiyorsunuz.?
    Cevapla
  • emre 1 yıl önce Şikayet Et
    muhalefeti ve iktidarı hepsi aynı terane, al birini vur ötekine, olan ülkenin vatandaşına oluyor.
    Cevapla
  • zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    taşıma seyirciyle değirmen dönmez..
    Cevapla
  • bay kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    tam bir tiyatro
    Cevapla
  • Kazım 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok birbirinizden farkınız. Bu haberi bütün partiler için yapın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR