"Gasp edildik" deyip birbirlerini yaraladıkları anlaşılan Suriyeliler sınır dışı edildi

Şanlıurfa'da, bıçakla yaralı olarak hastaneye gidip gasp edildiklerini öne süren Suriye uyruklu Muhammed Elap Abdullah (19) ile Taha Elşamlup (31), birbirlerini yaraladıklarını itiraf etti. Şüpheliler, sınır dışı edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.08.2022 15:12 GÜNCELLEME 06.08.2022 15:12 GÜNCEL
"Gasp edildik" deyip birbirlerini yaraladıkları anlaşılan Suriyeliler sınır dışı edildi
"Gasp edildik" deyip birbirlerini yaraladıkları anlaşılan Suriyeliler sınır dışı edildi

Kentte, bıçaklanmış olarak Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen Muhammed Elap Abdullah ile Taha Elşamlup, polislere 4 kişi tarafından gasp edildiklerini söyledi. Tedavilerinin ardından emniyete götürülen 2 şüpheli, ifadelerinde, Yenişehir Mahallesi'nde bıçaklı 4 kişinin önlerini kesip üzerlerindeki para ve telefonlarını aldığını anlattı.



İKİNCİ SORGUDA İTİRAF ETTİLER

Polis ekipleri, olayın meydana geldiği söylenen bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi ancak suç unsuruna rastlamadı. Yeniden sorgulanan şüpheliler, aile meseleden evde kavga edip birbirlerini yaraladıklarını itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından 2 Suriyeli hakkında, 'suç uydurarak kamu görevlilerini oyalama' suçundan işlem yapılıp sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi. Şüpheliler, sınır dışı edildi.

KAYNAK : DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 66 TÜMÜ
  • irfan 1 yıl önce Şikayet Et
    o kadarda önemli değil bir haftaya kalmaz yine gelirler
    Cevapla
  • Kadikoylu 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriyelileri neden zorla ülkemizde tutuyoruz. İsteyeni bırakın gitsin avrupaya
    Cevapla
  • Mardinli Nesrin 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz Suriyelileri bebek katili diktator esad ve suç ortağı İran ile rusya dan kurtardık. Ama neden Avrupa'ya gitmelerini engelliyoruz.
    Cevapla
  • Rotasız deli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bestami yildiz iki kelimede işi özetlemişiniz defolup gitsinler diye Rusya ukrayna savaşını görüyorsunuz avrupa 10 mülteci barındıramazık derken müslüman olduğu için dediler konu ukraynanı mülteciler olunca 1 hafta içerisinde 3 milyon mülteci kabul ettiler ha dersenki ben müslüman değilim o yüzden senide hoş karşılarım çünkü fıtratıyın gereğini yapıyorsun ama kardeşim elhamdülillah biz müslümanlarda bu günlerde dayanışma göstermemiz lazım biraz sabır
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar giderse kesinlikle Cumhur ittifakı seçimi kazanır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR