Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in davetlisi olarak gittiği Rusya'nın Soçi kentinden özel uçak 'TUR' ile İstanbul'a geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.08.2022 22:16 GÜNCELLEME 05.08.2022 22:16 GÜNCEL
Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, İstanbul Havalimanı'nda, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve diğer ilgililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir de aynı uçakla yurda döndü.

KAYNAK : AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • azi 1 yıl önce Şikayet Et
    Hos geldin Reis
    Cevapla
  • Tevfik 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşinci operasyon başlasın azla yetinilmesin kökü kurutulsun abd piyonlarının. Göz açtırmayın canlı yakalamayın haketmiyorlar imha edin. Yaşımız ilerledi kırk yıldır canımıza tak etti pkk çakallarının yaptıkları. Teslim almayın tek kurşun şakaktan vurup gebertin gündemimizden çıkarın bu çakalları.
    Cevapla
  • sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Geldin mi memlekete reisss
    Cevapla
  • KONYA.KONYA 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür REİSİMİZ sağ salim geldi ya ..... Diğer işler olur gider..
    Cevapla
  • Türkiye li 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah güç kuvvet versin inşaallah hızır yoldaşın olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR