Çiçek ve pasta ile sağlık çalışanlarından özür diledi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, Safranbolu Devlet Hastanesi bazı hasta ve sağlık çalışanlarını darbettiği gerekçesiyle açığa alınan uzman çavuş Serkan Balcı, çiçek ve pasta alarak ziyarette bulunduğu sağlık çalışanlarından özür diledi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.08.2022 02:24 GÜNCELLEME 11.08.2022 02:24 GÜNCEL
Çiçek ve pasta ile sağlık çalışanlarından özür diledi
Çiçek ve pasta ile sağlık çalışanlarından özür diledi

Safranbolu Devlet Hastanesi’nin acil servisinde 11 Haziran'da meydana gelen olayda, elinin kesilmesi nedeniyle hastaneye tedavisi için gelen Serkan Balcı, kendisine laf atan bir hasta yakınını darbetti, bu sırada araya giren sağlık çalışanları da yaşanan arbedede etkilendi. Soruşturma kapsamında açığa alınan Serkan Balcı, bugün sağlık çalışanlarından özür dilemek için çiçek ve pasta alarak hastaneye geldi.

Pastanın üzerinde, ‘Türkiye Cumhuriyeti Devletinde çalışan bütün doktorlardan özür diliyorum’ notu yazarken, Serkan Balcı sağlık çalışanları adına hastane başhekimini ziyaret etti.

Başhekimi ziyaretinin ardından konuşan Serkan Balcı, ‘’Kesinlikle ben doktorlara elimi uzatmadım. Doktorlara uzanan eller kırılsın. Her zaman bunu söylemişimdir. Ben asayiş adamıyım. Kamu malına, devlete zarar verecek herkesi önlemekle mecburuz biz. O gün burada talihsiz bir olay yaşandı. Bugün buraya gelme amacımız başhekime tatlımı ve çiçeğimi ikram edip özür dilemek. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde çalışan tüm doktorlardan, üst mertebeden en alt mertebeye kadar hepsinden özür diliyorum. Hepsinin ellerinden öpüyorum, doktorlar olmasa biz olmayız‘’ dedi.

KAYNAK : DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Ottomans 1 yıl önce Şikayet Et
    Hatasini anlayip ozurdilemeside bir erdemliktir en azinda buda iyi bir sey.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Tipe bakarsanız nasıl bir insan olduğunu anlarsınız 10 metre uzak durulmalı.
    Cevapla
  • İsmim lazım değil 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu arkadaş ile 5 yıl görev yaptım. Bugün vefat etmiş.İnanamadığımdan Vefat haberine bakmak için girdim. Bunu yeni öğrendim.Bu arkadaş çok iyi insandır. 5 yıl boyunca 1 kişiye küfür ettiğini bile duymadım. Kendi ranzasına çekilir kendi halinde takılırdı. Böyle bir şey yapacağınıda hiç zannetmem. 1 tane cezası olmayan tam tersi bir çok yüksek mercide takdiri olan personeldir. Yapmışsada bir anlık gaflete kapılmıştır. İnsanları tipine bakarak yargılamalacaksın. Temiz köyünden gelmiş garip bir kardeşimizdi. İşini çok iyi yapar açık verdirmezdi. Çok defada zekası sayesinde bir çok çatışmadan yara almadan kurtulmuştur. Allah mekanını cennet eylesin.
    Cevapla
  • Elbistanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet böyle cahillere yetki ve makam verirse sonuç pisikopata bağlamaya varır. Rabbim akıl fikir şuur erdem güzel ahlak nasip etsin tüm insanlara.
    Cevapla
  • doğru davut 1 yıl önce Şikayet Et
    ortaokul mezunu kolları jiletli dövmeli işsiz gençleri paralı asker olarak alıp 30 günlük eğitim verip ellerine silah tutuşturdunuz. askeri okul disiplini ve terbiyesi almayan bir kişi askerlik yapmamalıdır.
    Cevapla
  • a.d 1 yıl önce Şikayet Et
    Mecburen de olsa sonunda özür dilemek zorunda kalacağın hiç bir şeyi yapmayacaksın yeğenim. Bu da kulağına küpe olsun.Bu lafı hiç bir zaman unutma....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR