Başkan Erdoğan'dan Eren Bülbül ve Ferhat Gedik'i anma mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Ağustos 2017'de Trabzon Maçka'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit düşen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Ferhat Gedik'i andı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.08.2022 21:54 GÜNCELLEME 11.08.2022 22:03 GÜNCEL
Başkan Erdoğan'dan Eren Bülbül ve Ferhat Gedik'i anma mesajı
Başkan Erdoğan'dan Eren Bülbül ve Ferhat Gedik'i anma mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Terör örgütü PKK’nın alçakça katlettiği Eren evladımız ile Jandarma astsubayımız Ferhat Gedik'i şehadetlerinin 5. yılında tazimle yad ediyorum. Şehitlerimizin eli kanlı katiller sürüsüne cesurca karşı gelişinden aldığımız güçle terörle mücadelemize aman vermeden devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında, Bülbül ve Gedik'in fotoğraflarının yer aldığı görsele de yer verdi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yasin börü de vardı. ASIL O ŞEHİDİ HATIRLATIN. KÜRT ASILLI ÇOCUK YASİN BÖRÜ PKK LI KÖPEKLER TARAFINDAN İŞKENCE İLE İLE ŞEHİT EDİLDİ
    Cevapla
  • Saim Çakır 1 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM GANİ GANİ RAHMET EYLESİN BU VATAN UĞRUNA CAN VEREN KARDEŞLERİMİZE.PKK HAİNLERLE OY UĞRUNA SAFTUTANLARA LANET OLSUN. s
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR