Tartıştığı eşini 12 yerinden bıçakladı

Diyarbakır'da M.A. (64), evde tartıştığı eşi H.A. (63) tarafından 12 yerinden bıçaklanarak, ağır yaralandı. M.A. tedaviye, kocası gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.08.2022 03:18 GÜNCELLEME 13.08.2022 03:18 GÜNCEL
Tartıştığı eşini 12 yerinden bıçakladı
Tartıştığı eşini 12 yerinden bıçakladı

Olay, gece saatlerinde Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, M.A. ile eşi H.A. arasında evde bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle H.A., mutfaktan aldığı bıçakla eşini 12 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. M.A. kanlar içerisinde kalırken, sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Aldığı 12 bıçak darbesiyle ağır yaralanan kadın, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı.

H.A. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. M.A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, H.A.'nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

KAYNAK : DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • ismet 1 yıl önce Şikayet Et
    ya bu idam nasıl ve ne zaman gelecek her gün kadın cinayeti işleniyo sen birini katlediyosun senin yaşama hakkın varmı buna biran önce çözüm bulunmalı bide bıçaklıyo ölmüyo mesela o bıçaklayanıda aynı şekilde yapmak lazım başka türlü düzelmez
    Cevapla
  • Ali baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbım erkeğe yardım etsin, insan 40 senelik eşine sebepsiz böyle yapmaz. Adam Haklıdır demiyorum sadece kadınların geldiği noktayı hatirlatiyorum.
    Cevapla
  • İsminiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Belki kadın 40 senedir işkence görüyor bu da son nokta oldu. Adamın şikayeti varsa boşasaymış.
    Cevapla
  • Yüksel 1 yıl önce Şikayet Et
    valla istemeden de olsa katılıyorum sana. kadinlar şirazeden çıkmış. kocalarını dinlemiyorlar artık. sen bana karışamazsın diyorlar. koca evde hakimiyet sağlarken hersey kontrolden cikip aile hayati herkesin kendi başına hareket ettigi bir insanlar topluluğuna dönüşüyor. Allah yardımcımız olsun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR